Ελλάδα

Μικροεπεισόδια σε διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά του πολέμου στην Γάζα

Μικροεπεισόδια σε διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά του πολέμου στην Γάζα

Σε εξέλιξη βρίσκονται μικροεπεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να διαδηλώσει κατά του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς στη Γάζα.

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (07.05.2024) στην πλατεία Συντάγματος ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη στον πόλεμο στη Γάζα. Ωστόσο, διαδηλωτές ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας. Τα επεισόδια δεν έχουν πάρει μεγάλη έκταση.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την είσοδο του Ισραήλ στην πόλη Ράφα, έχουν ξεσηκωθεί άνθρωποι σε Αμερική και Ευρώπη υπέρ της Παλαιστίνης και διαδηλώνουν κατά του πολέμου.

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν άτομα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έχοντας πανό, πινακίδες και φωνάζοντας συνθήματα, ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στην Γάζα, μεταξύ του Ισραήλ με την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς.

Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στην αστυνομία πετώντας αντικείμενα, ενώ τα ΜΑΤ χρειάστηκε να απαντήσουν με ρίψη χημικών.

Επίσης, λόγω της πορείας και της συγκέντρωσης των ατόμων στο κέντρο της Αθήνας επικρατούν κυκλοφορικές ρυθμίσεις πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

To άρθρο Μικροεπεισόδια σε διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά του πολέμου στην Γάζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button