Θεσσαλία

Μικτές ομάδες ΕΠΣΤ: Πρώτη επιλογή και υποσχέσεις

 

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΤ αποτελούν τον καθρέπτη κάθε ποδοσφαιρικού νομού. Μια μικρή εθνική ομάδα, η οποία πρέπει και οφείλει να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο προβάλλοντας κάθε ικμάδα των ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Με στόχο την προβολή και την προώθηση των Τρικαλινών ποδοσφαιριστών ο Βίκτωρας Ψύχος και η Βάσω Τζιώρα συνεχίζουν να έχουν την τεχνική επίβλεψη με τον πρώτο να σηκώνει και φέτος το βάρος τόσο της Κ 14 και της Κ 16.

Η πρώτη προπόνηση επιλογής έγινε για τους μικρούς την περασμένη Δευτέρα, ενώ σήμερα βρέθηκαν στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου οι παίκτες της Κ 16. Και στα δύο τμήματα η παρουσία των παιδιών ήταν μαζική αφού 65 στο πρώτο και 60 στο δεύτερο ηλικιακό τμήμα υπήρξε… συνωστισμός με τον έμπειρο προπονητή να έχει πολλή δουλειά μέχρι να καταλήξει στους παίκτες που θα ξεχωρίσουν.

«Κάθε χρονιά η επιλογή είναι μια σοβαρή διαδικασία, πόσο φέτος με τόσες παρουσίες. Προσπαθώ με τη βοήθεια και της Βάσως (Τζιώρα) να μην αδικήσουμε παιδιά και να έχουν όλα τις ευκαιρίες που πρέπει για να δείξουν τι αξίζουν. Αλλωστε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα υπάρχουν διορθωτικές κινήσεις αν και εφόσον χρειαστεί.

Όλα τα παιδιά προσπαθούν και αυτό είναι αισιόδοξο μήνυμα ενώ η μαζική παρουσία τους δείχνει πόση σημασία δίνουν στις Μικτές ομάδες, οι οποίες μπορούν ν’ αποτελέσουν μια βάση για μελλοντική πορεία. Ωστόσο πρέπει να καταλάβουν όλοι πως τα συγκεκριμένα τμήματα αποτελούν επιλογή με βάση τις ικανότητες και μόνο» τόνισε ο Βίκτωρας Ψύχος ο οποίος ανανέωσε το ραντεβού των επιλογών για την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη) και στη συνέχεια θα υπάρξει ονομαστικό κάλεσμα.

Untitled
Untitled

The post Μικτές ομάδες ΕΠΣΤ: Πρώτη επιλογή και υποσχέσεις appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button