Κόσμος

Μοναχοί της Μονής Αββακούμ στην Κύπρο απειλούν να αποκαλύψουν εκκλησιαστικά σκάνδαλα – «Σε θέλω τρελά»

Μοναχοί της Μονής Αββακούμ στην Κύπρο απειλούν να αποκαλύψουν εκκλησιαστικά σκάνδαλα - «Σε θέλω τρελά»

«Σε θέλω τρελά, τη ζώδιο είσαι;», φέρεται να ρώτησε αρχιμανδρίτης του μοναστηρίου Αββακούμ στην Κύπρο έναν πιστό, με τους μοναχούς που έχουν καθαιρεθεί ήδη για τα ροζ και οικονομικά σκάνδαλα, να απειλούν πως θα βγάλουν όσα ξέρουν στη φόρα.

Η Μονή Αββακούμ στην Κύπρο δυστυχώς έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη με τα σκάνδαλά της. Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τους μοναχούς τους μοναστηρίου σχετικά με ροζ βίντεο, οικονομικές ατασθαλίες και εικόνες που υποτίθεται δακρύζουν, οι μοναχοί που έχουν καθαιρεθεί είναι έτοιμοι να αποκαλύψουν όλα όσα συνέβησαν σε νέο τους βιβλίο.

Το βιβλίο με όνομα «Εκκλησία: Το κράτος μαφία της Κύπρου», σύμφωνα με το Star θα περιλαμβάνει διαλόγους που θα βάλουν «φωτιά» σε όποιον τους διαβάσει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του αρχιμανδίτη, που σύμφωνα και πάλι με το Star ρώτησε έναν πιστό «τι ζώδιο είσαι;» ενώ του είπε «σε θέλω τρελά».

Το βιβλίο αναμένεται να είναι άκρως αποκαλυπτικό και μέχρι στιγμής είναι αβέβαιο το πως θα αντιδράσουν οι θρησκευτικές και οι πολιτικές αρχές της Κύπρου σε αυτήν την υπόθεση.

Μετά το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει μοναχούς να βάζουν «ψεύτικα» δάκρυα σε εικόνα της Μονής Αββακούμ, ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και οι εντάσεις αναμένεται να αυξηθούν εξαιτίας των όσων δημοσιεύονται.

To άρθρο Μοναχοί της Μονής Αββακούμ στην Κύπρο απειλούν να αποκαλύψουν εκκλησιαστικά σκάνδαλα – «Σε θέλω τρελά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button