Υγεία

Νετανιάχιου: Ο στρατός βρήκε ρωσικά όπλα «τελευταίας τεχνολογίας» σε βάσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Νετανιάχιου: Ο στρατός βρήκε ρωσικά όπλα «τελευταίας τεχνολογίας» σε βάσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε πως ότι οι δυνάμεις του Ισραήλ βρήκαν «τελευταίας τεχνολογίας» ρωσικά όπλα έπειτα από έρευνες σε βάσεις της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου μιλώντας στην εφημερίδα Le Figaro τόνισε πως σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ του 2006 μόνο ο στρατός του Λιβάνου επιτρέπεται να διαθέτει όπλα νότια του ποταμού Λιτάνι.

«Ωστόσο, στην περιοχή αυτή, η Χεζμπολάχ έχει σκάψει εκατοντάδες σήραγγες και κρύπτες, όπου μόλις βρήκαμε μια ποσότητα ρωσικών όπλων τελευταίας τεχνολογίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου, σύμφωνα με τους Times Of Israel.

«Ένας νέος εμφύλιος πόλεμος στον Λίβανο θα ήταν τραγωδία. Σίγουρα δεν είναι στόχος μας να προκαλέσουμε έναν. Το Ισραήλ δεν σκοπεύει να παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις του Λιβάνου.

«Ο μόνος μας στόχος είναι να επιτρέψουμε στους πολίτες μας που ζουν κατά μήκος των συνόρων του Λιβάνου να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να αισθάνονται ασφαλείς», κατέληξε.

To άρθρο Νετανιάχιου: Ο στρατός βρήκε ρωσικά όπλα «τελευταίας τεχνολογίας» σε βάσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button