Κόσμος

Baby Reindeer – Richard Gadd: Για ένα πράγμα δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ – Παρελθόν τα ήσυχα βράδια σε παμπ

Baby Reindeer – Richard Gadd: Για ένα πράγμα δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ – Παρελθόν τα ήσυχα βράδια σε παμπ

Το Baby Reindeer δεν χρειάζεται συστάσεις. Η μίνι σειρά του Netflix έχει καθηλώσει λόγω της συγκλονιστικής ιστορίας του δημιουργού της Richard Gadd, ο οποίος έπεσε θύμα stalker.

Η δραματική σειρά του Netflix αφηγείται την αληθινή ιστορία της καταδίωξης και της παρενόχλησης που υπέστη ο Σκωτσέζος κωμικός Richard Gadd από μια stalker που στη σειρά του Netflix χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Martha.

Στο «Μικρό Τραναδάκι» – το οποίο ξεκίνησε ως one-man show στο Edinburgh Fringe – ο Richard Gadd υποδύεται μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του με το όνομα Donny Dunn, έναν αγωνιζόμενο κωμικό και μπάρμαν που παρακολουθείται από μια γυναίκα με το όνομα Martha.

Οι δρόμοι του ζευγαριού διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά όταν ο Donny σέρβιρε στη μοναχική γυναίκα ένα δωρεάν φλιτζάνι τσάι στο μπαρ όπου εργαζόταν.

Μετά την κυκλοφορία της σειράς, ο Richard Gadd χρειάστηκε να ζητήσει πολλές φορές από τους θαυμαστές του να σταματήσουν να ψάχνουν την πραγματική Μάρθα αλλά και τον κωμικό που τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Την περασμένη εβδομάδα, η γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η «αληθινή Μάρθα» έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν.

Η 58χρονη γυναίκα αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει παρακολουθήσει τη σειρά αλλά ότι αναγνωρίζει τον εαυτό της ως «Μάρθα». Μάλιστα υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της στο διαδίκτυο από ανθρώπους που τη συνέδεσαν με την ηρωίδα της σειράς και ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Netflix αλλά και κατά του δημιουργού της σειράς Richard Gadd (Ρίτσαρντ Γκαντ). 

Ο Richard αποκάλυψε πρόσφατα ότι οι πραγματικές ταυτότητες των χαρακτήρων της δημοφιλούς σειράς του δεν είναι κάτι για το οποίο θέλει να μιλήσει ποτέ ξανά. «Δεν νομίζω ότι θα το σχολιάσω ποτέ ξανά», παραδέχτηκε ο κωμικός και ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Donny στη σειρά.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, μίλησε επίσης για το πώς άλλαξε η ζωή του μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Όπως λέει ο ίδιος δεν είναι σε θέση να απολαύσει ένα ήσυχο βράδυ στην παμπ όπως συνήθιζε.

«Ήταν ένα χάος. Ο κόσμος ερχόταν συνέχεια, όλη την ώρα, μοιραζόταν ιστορίες και μιλούσε για την σειρά και για το πώς τους επηρέασε. Σκέφτηκα κάπως έτσι: “Ω, δεν μπορώ πραγματικά να πηγαίνω πια σε παμπ και να περιμένω να καθίσω ήσυχα σε μια γωνιά και να φάω κάτι”».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Baby Reindeer, μεταξύ των οποίων ο Richard, η Jessica Gunning, που υποδύεται τη Martha, και η Nava Mau βρέθηκαν πρόσφατα στο Λος Άντζελες σε περιοδεία προώθησης της σειράς.

Πληροφοφίες από Mirror

To άρθρο Baby Reindeer – Richard Gadd: Για ένα πράγμα δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ – Παρελθόν τα ήσυχα βράδια σε παμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button