Σπόρ

Ντιέγκο Αλόνσο για το Παναθηναϊκός – Άρης: Είναι ξεκάθαρη η σημασία που έχει ο αγώνας

Ντιέγκο Αλόνσο για το Παναθηναϊκός – Άρης: Είναι ξεκάθαρη η σημασία που έχει ο αγώνας

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε για την κρισιμότητα του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Άρη (18:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και τόνισε ότι το “τριφύλλι” οφείλει να πάρει τη νίκη.

Μιλώντας στο Match Program του Παναθηναϊκός – Άρης, ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε το πόσο κρίσιμη είναι για τους “πράσινους” η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, το “τριφύλλι” ψάχνει μια νίκη που θα του δώσει ηρεμία .

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, λέγοντας ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της Super League.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Αλόνσο: “Η σημασία που έχει ο αγώνας με τον Άρη είναι πολύ ξεκάθαρη. Στα αποδυτήρια, μετά την αναμέτρηση με την Τσέλσι, είπαμε πως πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς και να κοιτάξουμε το παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Άρης είναι μια σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία εκμεταλλεύεται τις στιγμές της στη διάρκεια των αγώνων. Αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση, όμως εμείς οφείλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

To άρθρο Ντιέγκο Αλόνσο για το Παναθηναϊκός – Άρης: Είναι ξεκάθαρη η σημασία που έχει ο αγώνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button