Ελλάδα

Οι γείτονες φοβήθηκαν να επέμβουν και τα σκυλιά διαμέλισαν την 70χρονη στον Τύρναβο – «Θέλω να πεθάνω» λέει ο γιος της

Οι γείτονες φοβήθηκαν να επέμβουν και τα σκυλιά διαμέλισαν την 70χρονη στον Τύρναβο - «Θέλω να πεθάνω» λέει ο γιος της

«Ο κόσμος φοβόταν να επέμβει και τα σκυλιά τη διαμέλισαν», λέει στο newsit.gr κάτοικος στα Πλατανούλια Τυρνάβου για τον φρικτό θάνατο της 70χρονης από τους βελγικούς ποιμενικούς, ενώ ο ίδιος αναφέρει ότι τα ίδια ζώα είχαν επιτεθεί στο παρελθόν και σε άλλη γυναίκα.

Το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του χωριού του δήμου Τυρνάβου στη Λάρισα, καθώς πολλοί από αυτούς βρέθηκαν έξω από την αυλή του σπιτιού, ωστόσο κανείς δεν τόλμησε να μπει μέσα.

«Υπήρχαν σκυλιά στην αυλή της οικογένειας και εκεί έγινε το συμβάν. Αυτά τα σκυλιά είναι μαλινουά (βελγικοί ποιμενικοί)  και ήταν χρόνια εκεί δεσποζόμενα, ενώ κινούνταν ελεύθερα μέσα στην αυλή. Στο σπίτι αυτό μένει ο ιδιοκτήτης των σκυλιών και οι γονείς του. Τα σκυλιά γνώριζαν τη γυναίκα στην οποία επιτέθηκαν», λέει στο newsit.gr ο κάτοικος της περιοχής ενώ συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Κάποια παιδιά που περνούσαν από εκεί αντιλήφθηκαν τη συνέβαινε και στη συνέχεια μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Δεν μπορούσαν να κάνουν απολύτως τίποτα, ήταν εντελώς ακραία η κατάσταση. Έγινε διαμελισμός στη γυναίκα. Στην αρχή φαίνεται πως της επιτέθηκε το πρώτο σκυλί και μετά λειτούργησαν ως αγέλη και της επιτέθηκαν όλα μαζί. Το συμβάν διήρκησε πολύ ώρα και όσοι ήταν από έξω δεν μπορούσαν να επέμβουν γιατί φοβόντουσαν. Μέχρι που ήρθε ο γιος της και κατάφερε να ακινητοποιήσει τα σκυλιά για να τη μαζέψουν σε κομμάτια οι διασώστες».

Οι κάτοικοι της περιοχής που έβλεπαν μπροστά μάτια τους να κατασπαράσσουν τα σκυλιά την άτυχη γυναίκα δεν μπορούσαν να επέμβουν, ενώ αναφέρουν ότι φοβόντουσαν όταν περνούσαν έξω από το σπίτι.

«Είχαν επιτεθεί και σε μια άλλη κυρία»

«Πρόκειται για 8 με 10 σκυλιά. Είναι βελγικά λυκόσκυλα – μαλινουά. Γενικά είναι καλά τα  σκυλιά από αυτή η ράτσα. Αλλά τώρα σε τι κατάσταση τα είχαν… Αν όντως τα είχανε αγριεμένα για να είναι φύλακες; Η γειτονιά έκανε παράπονα τα φοβόταν. Είχαν επιτεθεί και σε μια άλλη κυρία κάποια στιγμή αλλά ο ιδιοκτήτης δεν φρόντισε να αλλάξει κάτι» καταλήγει ο κάτοικος του χωριού ο ίδιος.

«Θέλω να πεθάνω» λέει ο γιος της

Την ίδια ώρα ο 46χρονος γιος της αδικοχαμένης γυναίκας και ιδιοκτήτης των σκυλιών που συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, μιλώντας στο newsit.gr ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

«Έχασα τη μάνα μου, της ετοίμαζα σπίτι να έρθει στη Λάρισα. Σε πέντε, δέκα ημέρες το σπίτι θα ήταν έτοιμο. Δεν είμαι καλά, θα πέσω κάτω, θέλω να πεθάνω» αναφέρει ο ίδιος για τον τραγικό θάνατο της μητέρας του μη μπορώντας να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας αλλά και τον τρόπο κατά τον οποίο έχασε τη ζωή της η 70χρονη μητέρα του.

Παράλληλα, δίνει τη δική του εκδοχή για πως συνέβη το φρικιαστικό περιστατικό.

«Περνούσαν κάτι πιτσιρίκια και πετούσαν πέτρες στα σκυλιά και αυτά νευριαζαν, γάβγιζαν και εκείνη την ώρα πήγε η μάνα μου και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Δεν πείραζαν αυτά τα σκυλιά κανέναν  δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε».

To άρθρο Οι γείτονες φοβήθηκαν να επέμβουν και τα σκυλιά διαμέλισαν την 70χρονη στον Τύρναβο – «Θέλω να πεθάνω» λέει ο γιος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button