Υγεία

Οι Peaky Blinders επιστρέφουν δυναμικά: Οι πρώτες φωτογραφίες του Κίλιαν Μέρφι από τα γυρίσματα της ταινίας

Οι Peaky Blinders επιστρέφουν δυναμικά: Οι πρώτες φωτογραφίες του Κίλιαν Μέρφι από τα γυρίσματα της ταινίας

Πλέον είναι γεγονός. Η ταινία των Peaky Blinders με τίτλο «The Immortal Man», ξεκίνησε και επίσημα σήμερα (30.09.2024) τα γυρίσματά της σε μία άκρως μυστική τοποθεσία στο Λίβερπουλ.

Την είδηση έκανε γνωστή το Netflix όπου ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media φωτογραφίες του Κίλιαν Μέρφι, του εμβληματικού Τόμας Σέλμπι που υπήρξε ανέκαθεν η πιο χαρακτηριστική φιγούρα των Peaky Blinders.

Πέρα από την φωτογραφία με το κοστούμι του που είναι γνωστό σε όλους τους φαν της σειράς, το Netflix «ανέβασε» μία ακόμη φωτογραφία μαζί με τον Μέρφι που ποζάρει με τον δημιουργό της σειράς Στίβεν Νάιτ ενώ χαλάρωναν στο πλατό.

Όπως είναι λογικό, και τα δύο στιγμιότυπα προκάλεσαν «πανικό» στους φαν της σειράς.

Δείτε την ανάρτηση του Netflix:

Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την πλοκή της νέας ταινίας, αλλά ο Νάιτ θα επιστρέψει δυναμικά ως σεναριογράφος με τον Toμ Χάρπερ που σκηνοθέτησε τα επεισόδια της σειράς.

Θαυμαστές είδαν με τα μάτια τους οχήματα να φτάνουν στην άγνωστη τοποθεσία με ισχυρά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι μόνο το προσωπικό της σειράς θα μπορούσε να εισέλθει στο σκηνικό.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι που υποδύθηκε τον γοητευτικό γκάνγκστερ στην πολυβραβευμένη σειρά του BBC (2013 έως 2022), τώρα θα επιστρέψει για τη μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη, μαζί με τα νέα μέλη του καστ, Μπάρι Κιόγκαν, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Τιμ Ροθ.

Το Netflix ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι η ταινία μεγάλου μήκους είχε πάρει το «πράσινο» φως και θα ξεκινούσε την παραγωγή της μέσα στη χρονιά.

To άρθρο Οι Peaky Blinders επιστρέφουν δυναμικά: Οι πρώτες φωτογραφίες του Κίλιαν Μέρφι από τα γυρίσματα της ταινίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button