Θεσσαλία

Ο Βασίλης Γιαγιάκος μιλά για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Σε συνέντευξή του στη Λέσχη 97,6, ο Βασίλης Γιαγιάκος, που διεκδικεί την επανεκλογή του στο Επιμελητήριο Τρικάλων, δήλωσε ότι έχει τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, από τον μικρό επιχειρηματία έως τον μεγαλύτερο.

Ο κ. Γιαγιάκος τόνισε πως ενδιαφέρεται για ένα σύγχρονο και διαχρονικό Επιμελητήριο και ότι η ψήφος των μελών θα δείξει την υποστήριξή τους, παρά τις όποιες πιέσεις μπορεί να δεχθούν.

Αναφερόμενος σε κριτική που έχει εκφραστεί για την παραμονή του στη θέση για πάνω από οκτώ χρόνια, ο κ. Γιαγιάκος υποστήριξε ότι αυτή είναι μόνο η άποψη ενός επιχειρηματία και ότι εκείνος ενδιαφέρεται για τη γνώμη της πλειοψηφίας, η οποία τον στηρίζει εδώ και χρόνια.

Δήλωσε, επίσης, ότι η ομάδα του είναι σύγχρονη και ακολουθεί την ψηφιακή εξέλιξη, εντάσσοντας τις δράσεις τους σε διεθνή πρότυπα, όπως η UNESCO.

Τέλος, απέφυγε να εμπλακεί σε προσωπικές διαμάχες, σημειώνοντας ότι έχει ενώσει τον επιχειρηματικό κόσμο κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι θα συνεχίσει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

The post Ο Βασίλης Γιαγιάκος μιλά για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button