Κόσμος

Ο Βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε στη Σαμόα φορώντας την αγαπημένη του γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες

Ο Βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε στη Σαμόα φορώντας την αγαπημένη του γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες

Για άλλη μια φορά έδειξε την αγάπη του για την Ελλάδα ο βασιλιάς Κάρολος κατά το ταξίδι του στη Σαμόα για τη Σύνοδο Αρχηγών Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας.

Ο Βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε για τη Σαμόα μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα, με τον μονάρχη της Βρετανίας να επιλέγει να φορέσει την αγαπημένη του γραβάτα με την ελληνική σημαία.

Τον Βασιλιά Κάρολο, η γραβάτα του οποίου έκλεψε την παράσταση, υποδέχτηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Φαλεόλο η πρωθυπουργός της χώρας, Φιαμέ Ναόμι Ματαάφα.

Η κίνησή του να φορέσει σε δημόσια εμφάνιση γραβάτα με ελληνικές σημαίες, όπως έχει κάνει εξάλλου πολλές φορές στο παρελθόν δείχνει ξεκάθαρα την αδυναμία που έχει για τη χώρα μας.

Reuters:Aaron Chown
Reuters:Toby Melville
 Reuters :Aaron Chown
Reuters: Aaron Chown

Να σημειωθεί ότι ο βασιλιάς Κάρολος πέρυσι στα τέλη Οκτωβρίου είχε εμφανιστεί με την αγαπημένη του ελληνική γραβάτα στο ταξίδι του στην Κένυα στα τέλη Οκτωβρίου και στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας τον Νοέμβρη.

Την συγκεκριμένη γραβάτα φόρεσε και στη συνάντησή του με τον Ρίσι Σούνακ στο περιθώριο της 28ης Διάσκεψης του ΟΗΕ τον Δεκέμβριο του 2023.

 

 

To άρθρο Ο Βασιλιάς Κάρολος ταξίδεψε στη Σαμόα φορώντας την αγαπημένη του γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button