Σπόρ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κάλεσε δέκα ξανθές γυναίκες στη σουίτα του μετά το πάρτι σύμφωνα με νέο δημοσίευμα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κάλεσε δέκα ξανθές γυναίκες στη σουίτα του μετά το πάρτι σύμφωνα με νέο δημοσίευμα

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Σουηδία για την υπόθεση βιασμού, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και ο Κιλιάν Εμπαπέ, με ένα νέο ρεπορτάζ να αποκαλύπτεις νέες σχετικές λεπτομέρειες.

Η σουηδική Αftonbladet που αποκάλυψε το θέμα, υποστηρίζει αυτή τη φορά, ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ συνέχισε το πάρτι που έγινε στο V nightclub, προσκαλώντας δέκα ξανθιές γυναίκες, πιθανόν Σουηδές, στη σουίτα του ξενοδοχείου του.

Χρειάστηκε μάλιστα το ξενοδοχείο να παραβλέψει τους κανονισμούς του, για να φιλοξενηθούν οι περίπου δέκα γυναίκες στη σουίτα του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι περισσότερες φορούσαν φορέματα, παλτό και κασκόλ, σύμφωνα με την πηγή του σουηδικού Μέσου, το οποίο έχει πλέον καθημερινά δημοσιεύματα για την υπόθεση.

Ο Εμπαπέ εμφανίζεται να κατηγορείται ότι βίασε μία από τις κοπέλες που γνώρισε στο πάρτι, στη σουίτα του ξενοδοχείου του και οι σουηδικές αρχές εξετάζουν την καταγγελία.

To άρθρο Ο Κιλιάν Εμπαπέ κάλεσε δέκα ξανθές γυναίκες στη σουίτα του μετά το πάρτι σύμφωνα με νέο δημοσίευμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button