Υγεία

Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκινά νέο γύρο «μάχης»: «Κοιτάξτε επιτέλους τη δουλειά σας, ίσως κάνετε επιτυχία»

Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκινά νέο γύρο «μάχης»: «Κοιτάξτε επιτέλους τη δουλειά σας, ίσως κάνετε επιτυχία»

«Ίσως έτσι να κάνετε και σεις επιτυχία, γιατί ταλέντο έχετε απ’ ότι σας έχω ακούσει να λέτε εσείς οι ίδιοι, όχι ο κόσμος», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Με μία νέα ανάρτηση – «γροθιά» επανήλθε στο πεδίο της «μάχης» ο Μάρκος Σεφερλής, θέλοντας και πάλι να υπερασπιστεί τον εαυτό του για όλα αυτά που γράφονται και λέγοντα σε βάρος του, με αφορμή την φετινή παράστασή του στο Δελφινάριο.

Η ανάρτησή του, χειμαρρώδης. Τα λόγια που χρησιμοποίησε άκρως καυστικά που σίγουρα θα προκαλέσουν και άλλες αντιδράσεις.

«Έτσι καταλαβαίνει κανείς ότι κάποιος είναι λίγος σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Όταν αρχίζει να κατηγορεί συναδέλφους του και το κοινό που τους ακολουθεί. Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός, δηλαδή “μην πάτε σε αυτόν, δεν είναι καλός, ελάτε σε μένα που είμαι τέλειος”», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δυστυχώς όμως για εσάς, αυτός ο κόσμος, που εσείς κατηγορείται, έχει αλάνθαστο κριτήριο και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αξίζει. Άλλους στην κορυφή και άλλους στα τάρταρα», συνέχισε με νόημα.

«Γι’ αυτό λοιπόν, το ξαναλέω, αφήστε με εμένα να κάνω τη δουλειά μου, αυτή τη δουλειά που κάνω με επιτυχία 35 χρόνια τώρα, και κοιτάξτε επιτέλους και εσείς για μία φορά τη δική σας δουλειά. Ίσως έτσι να κάνετε και σεις επιτυχία, γιατί ταλέντο έχετε απ’ ότι σας έχω ακούσει να λέτε εσείς οι ίδιοι, όχι ο κόσμος», κατέληξε στο βίντεό του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

Στη λεζάντα της νέας του δημοσίευσης ο Μάρκος Σεφερλής έγραψε το εξής:

«Άλλοι γεννιούνται να κάνουν τον κόσμο να γελάει και άλλοι προσπαθούν να τον κάνουν να γελάσει με τις δηλώσεις τους! Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ούτε έτσι το καταφέρνουν! Τα συμπεράσματα δικά σας».

To άρθρο Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκινά νέο γύρο «μάχης»: «Κοιτάξτε επιτέλους τη δουλειά σας, ίσως κάνετε επιτυχία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button