Κόσμος

«Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά»: Η εξομολόγηση της κόρης του θρύλου του ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν

«Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά»: Η εξομολόγηση της κόρης του θρύλου του ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν

Θύμα των άρρωστων σεξουαλικών ορέξεων του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ έπεσε και η κόρη του θρύλου του Βρετανικού ποδοσφαίρου, Πολ Γκασκόιν, Μπιάνκα Γκασκόιν.

Η Μπιάνκα Γκασκόιν η οποία έκανε καριέρα ως μοντέλο, στα 37 της χρόνια αποφάσισε κι εκείνη να μιλήσει ανοικτά και αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ όταν εργαζόταν στα εφηβικά της χρόνια στα Harrods. Όπως διηγήθηκε μιλώντας στο SkyNews όταν ήταν μικρή επισκεπτόταν τα Harrods με τον πατέρα της Πολ Γκασκόιν και την μητέρα της και ο Αλ Φαγέντ ήταν πολύ γλυκός μαζί τους και του έκανε δώρα. 

Έτσι, όταν αποφάσισε στα 16 της να εργαστεί στα Harrods πίστευε ότι θα είναι σε ένα ασφαλές περιβάλλον ακριβώς λόγω της σχέσης των γονιών της με τον Αλ Φαγέντ. 

Κάθε άλλο, όπως διηγήθηκε στην συνέχεια. Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης των Harrods την παρενοχλούσε σεξουαλικά και την ανάγκαζε να τον φιλάει. 

Είπε ακόμα ότι αισθάνθηκε εγκλωβισμένη και φοβισμένη και μάλιστα ένα βράδυ της πρότεινε να μείνει σε ένα διαμέρισμά του πριν από ένα ταξίδι. 

«Εμφανίστηκε στο διαμέρισμα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ και κατέβασε το παντελόνι του και προσπάθησε να με κάνει να αγγίξω τα γεννητικά του όργανα. Όταν εγώ αντιστάθηκα έπιασε το κεφάλι μου για να με αναγκάζει να προχωρήσω σε πεολειχία. Τα κατάφερα να ξεφύγω. Ήταν τρομακτικό», διηγείται η ίδια. 

Να σημειωθεί ότι εναντίον του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ ο οποίος πέθανε το 2023 σε ηλικία 94 ετών έχουν κατατεθεί πάνω από 60 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμούς και επιθέσεις. Είχαν προηγηθεί 21 γυναίκες οι οποίες τον είχαν κατηγορήσει από το 2005 έως το 2023.

 

To άρθρο «Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά»: Η εξομολόγηση της κόρης του θρύλου του ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button