Σπόρ

Ο ΟΠΑΠ σταθερά δίπλα στο πλευρό των νέων αθλητών μέσω του προγράμματος OPAP Champions

Ο ΟΠΑΠ σταθερά δίπλα στο πλευρό των νέων αθλητών μέσω του προγράμματος OPAP Champions

Με οδηγό την αξία «Κάνουμε το σωστό» η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα τους αθλητές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Δίπλα στη νέα γενιά αθλητών θα παραμείνει, για ακόμη μια χρονιά, ο ΟΠΑΠ μέσω του πρωτοπόρου χορηγικού προγράμματος OPAP Champions. Το πρόγραμμα, το οποίο άρχισε να υλοποιείται το 2018, ανανεώνεται και θα συνεχίσει να προσφέρει ουσιαστική στήριξη στους αθλητές, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους OPAP Champions.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αθλητές του προγράμματος Παναγιώτα Δόση, Μιχάλης Αναστασάκης, Κορίνα Πολίτη και Σεμέλη Ζαρμακούπη, και ομιλητές ήταν ο Απόστολος Χρήστου και ο Νίκος Παπαγγελής, οι οποίοι ξεχώρισαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες με τις σπουδαίες διακρίσεις τους.

Ο Απόστολος Χρήστου, ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στα 200μ. ύπτιο, και ο παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία C2 στην ποδηλασία, μίλησαν για τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν στο Παρίσι και ευχαρίστησαν τον ΟΠΑΠ για τη σημαντική υποστήριξη που τους παρέχει, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι OPAP Champions είναι για αυτούς μια «οικογένεια».

Jan Karas και Οδυσσέας Χριστοφόρου με τους OPAP Champions Μιχάλη Αναστασάκη, Απόστολο Χρήστου, Νίκο Παπαγγελή, Σεμέλη Ζαρμακούπη, Παναγιώτα Δόση και Κορίνα Πολίτη

Οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια τους αθλητές του προγράμματος OPAP Champions, τους συνεχάρησαν για τις επιδόσεις τους, τους έθεσαν ερωτήσεις και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

«Κάνουμε το σωστό» για τους αθλητές που μας εμπνέουν

Η εκδήλωση για τους OPAP Champions συνδυάστηκε με τον εορτασμό της αξίας «Κάνουμε το σωστό», που διέπει τον ΟΠΑΠ και αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του να στηρίζει έμπρακτα τους αθλητές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία κάνει το σωστό για τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας εμπνέουν, μας συγκινούν και μας κάνουν όλους υπερήφανους και, μέσα από το πρόγραμμα OPAP Champions, ενισχύει τις καθημερινές τους προσπάθειες και τους βοηθά να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να κάνουν κι εκείνοι το σωστό, αποτελώντας παράδειγμα για την ελληνική κοινωνία.

To άρθρο Ο ΟΠΑΠ σταθερά δίπλα στο πλευρό των νέων αθλητών μέσω του προγράμματος OPAP Champions δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button