Υγεία

Πέθανε ο μικρότερος αδερφός της Μαντόνα μόλις 2 εβδομάδες μετά το θάνατο της μητριάς τους

Πέθανε ο μικρότερος αδερφός της Μαντόνα μόλις 2 εβδομάδες μετά το θάνατο της μητριάς τους

Ο αδερφός της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, Κρίστοφερ Τσικόνε, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, πριν προλάβουν να συμπληρωθούν δύο εβδομάδες από το θάνατο της μητριάς τους, Τζόαν Τσικόνε, που πέθανε στις 24 Σεπτεμβρίου μετά από μια σύντομη μάχη με επιθετικό καρκίνο. 

Η Μαντόνα είχε στενή σχέση με τον αδερφό της με τον οποίος μάλιστα συνεργαζόταν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Ωστόσο οι δυο τους ήρθαν σε ρήξη το 2008 όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο του Κρίστοφερ «Η ζωή με την αδερφή μου Μαντόνα».

Ο Κρίστοφερ Τσικόνε ήταν σχεδιαστής, καλλιτέχνης και σκηνοθέτης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εργάστηκε για την οργάνωση μουσικών περιοδειών, τη δημιουργία βίντεο – κλιπ, ταινιών και διαφημιστικών ακόμα και στο σχεδιασμό επίπλων.

Ένας φίλος της οικογένειες είπε στην Daily Mail ότι ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος αλλά δεν είχε χιούμορ…

Η Μαντόνα και ο Κρίστοφερ μεγάλωσαν μαζί στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ και έμαθαν να χορεύουν μαζί.

Αργότερα, εκείνος ακολούθησε την αδερφή του στη Νέα Υόρκη όταν ξεκίνησε το ταξίδι της για να γράψει τη δική της ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Τα επτά αδέρφια της Μαντόνα ζουν πολύ ταπεινές ζωές, με τις αδερφές της να διαχειρίζονται τον αμπελώνα της οικογένειας – ενώ τα αδέρφια της έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με την έλλειψη στέγης και τον αλκοολισμό.

Ο Κρίστοφερ ήταν ο προσωπικός βοηθός και κομμωτής της σούπερ σταρ αδερφής του, ο διακοσμητής του σπιτιού της και ο καλλιτεχνικός διευθυντής των παγκόσμιων περιοδειών της που άφησαν ιστορία.
Στο βιβλίο του, το οποίο τάραξε τη σχέση των δύο αδερφών, περιέγραφε ότι η Μαντόνα με τον Γκάι Ρίτσι «δεν τα πήγαν ποτέ καλά». Έγραψε επίσης ότι το ειδύλλιο της Μαντόνα με τον Βρετανό σκηνοθέτη ήταν «θανάτος για τη σχέση μου μαζί της».

Οι σχέσεις τους έφτιαξαν με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο να έχει δηλώσει ότι ήταν πολύ υπερήφανος για την αδερφή του…

 

 

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Πέθανε ο μικρότερος αδερφός της Μαντόνα μόλις 2 εβδομάδες μετά το θάνατο της μητριάς τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button