Υγεία

Πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο για τη Μαρινέλλα – Παραμένει στη ΜΕΘ του «Υγεία», κύμα αγάπης στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο για τη Μαρινέλλα - Παραμένει στη ΜΕΘ του «Υγεία», κύμα αγάπης στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η μάχη που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Υγεία» η Μαρινέλλα. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

«Σταθερή αλλά κρίσιμη», παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του «Υγεία», καθώς πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο μετά το εγκεφαλικό. 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια λαμβάνει πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή με τον οργανισμό της να ανταποκρίνεται, γι’ αυτό και απέφυγε τη διασωλήνωση και είναι σταθεροποιημένη.

Αν και πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει ήδη κάποια βελτίωση, το επόμενο 48ωρο παραμένει εξίσου κρίσιμο.

Υπάρχει, ωστόσο, αχτίδα αισιοδοξίας, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη τραγουδίστρια θα αποφύγει το χειρουργείο.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26.09.2024) έγραφε τα εξής:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Εκτός από την κόρη και την εγγονή της Μαρινέλλας, επιστρέφει από το εξωτερικό και ο εγγονός της για να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Την ίδια στιγμή, μηνύματα αγάπης και στήριξης στη Μαρινέλλα από τους συναδέλφους της, αλλά και από ανθρώπους που τη γνωρίζουν, καταγράφονται μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ τραγουδούσε.

«Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε και ακόμα μπορεί!!! Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να ξαναγυρίσεις», έγραψε η Άννα Βίσση:

Η Νατάσσα Μποφίλιου ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην «αγαπημένη μας» με ένα story στο Instagram:

H Μελίνα Ασλανίδου, επίσης, έγραψε σε Instagram story της: «Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνεις καλά Μαρινέλλα. Σ’ αγαπάμε».

«Θεά μου, σημείο αναφοράς μας, ψυχή μου μοναδική, περαστικά, ο Θεός μαζί σου, αγάπη μου», αναφέρει σε ανάρτησή της η Σοφία Βόσσου.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

«Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά», ήταν η ευχή της Ρούλας Κορομηλά:

«Αγαπημένη μου Μαρινέλλα, είσαι μέσα στην καρδιά μου και στην καρδιά όλου του κόσμου… Προσευχόμαστε για σένα και για μια γρήγορη ανάρρωση… Όλη η Ελλάδα δίπλα σου», ανέφερε ο Μάριος Φραγκούλης.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Frangoulis (@mariofrangoulis)

Τα δικά του περαστικά και την αγάπη του εξέφρασε ο Χρήστος Δάντης: «Θεριό μου ανήμερο! Εσυ που σήκωσες τον τραγουδιστή απ την καρέκλα, τον φώτισες και τον έντυσες, τον έμαθες να εκφράζεται με όλα τα μέλη του σώματος του, περαστικά και να είσαι όρθια και τιτάνια όπως είσαι πάντα!
Σ’ αγαπάμε! ♥ #μαρινελλα #marinella», ήταν τα λόγια του.

«Οι σκέψεις μου μετά το πρώτο σοκ από την εικόνα της κατάρρευσης του θρύλου Μαρινέλλα τραγουδώντας τους στίχους ”Θεέ μου μας έμαθες εσυ .. τόσο πολύ να αγαπάμε…” Ας δείξουμε λοιπόν αγάπη και σεβασμό», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Να σημειωθεί ότι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ βρίσκονται, επίσης, στο νοσοκομείο, αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης τραγουδίστριας.

Η στιγμή της κατάρρευσης στη σκηνή του Ηρωδείου

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, έχοντας υποστεί βαρύ εγκεφαλικό.

Η τραγουδίστρια φάνηκε να μη νιώθει καλά και λιποθύμησε, ενώ ερμήνευε το τρίτο κομμάτι από την έναρξη της βραδιάς, τη μεγάλη επιτυχία «τα λόγια είναι περιττά».

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση, με τους ανθρώπους της παραγωγής να σπεύδουν κοντά της, ενώ ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες και οι θεατές ζητήθηκε να αποχωρήσουν.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε επιδοθεί σε ιδιαιτέρως κουραστικές πρόβες το τελευταίο διάστημα.

To άρθρο Πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο για τη Μαρινέλλα – Παραμένει στη ΜΕΘ του «Υγεία», κύμα αγάπης στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button