Σπόρ

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 64-75: Φιλική ήττα σε ιστορικό παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 64-75: Φιλική ήττα σε ιστορικό παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Παρτιζάν με 75-64 σ’ ένα ιστορικό φιλικό παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Δεν αγωνίστηκε ο Λορέντζο Μπράουν, δεν έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο Λεσόρ και Σλούκας.

Το βράδυ της 21 Σεπτεμβρίου του 2024 θα μείνει για πάντα στην ιστορία, με τον Παναθηναϊκό να γεμίζει το Καλλιμάρμαρο με περισσότερους από 35.000 οπαδούς και να δίνει ένα ιστορικό φιλικό παιχνίδι με την Παρτιζάν στη μνήμη του εμβληματικού προέδρου του, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η ήττα που γνώρισε το τριφύλλι από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 75-64 έχει μικρή σημασία και θα ξεχαστεί γρήγορα, μιας και η σπουδαία γιορτή κάτω από τα αστέρα του ουρανού της Αθήνας επισκίασε το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Εργκίν Αταμάν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, εκτός του Λορέντζο Μπράουν που ταλαιπωρείται από μία φλεγμωνή και δεν αγωνίστηκε, ενώ δεν έπαιξαν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο οι Ματίας Λεσόρ (διάστρεμμα) και Κώστας Σλούκας. 

Ουάσινγκτον και Ντέιβις ξεχώρισαν επιθετικά για τους νικητές με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο Ναν που σημείωσε 16 ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο ακόμα φιλικά, κόντρα στη Γαλατά και την Εφές, επί τουρκικού εδάφους, πριν ταξιδέψει για τη Ρόδο, όπου θα γίνει φέτος το Super Cup (28-29/9).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-15, 27-36, 43-57, 64-75.

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε στην Αθήνα, φορώντας τη φανέλα με τα επτά αστέρια και το χρυσό σήμα. Τίμησε την μνήμη του πιο εμβληματικού παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού με συγκλονιστικό τρόπο, ενώ διαφήμισε την πόλη σ’ όλο τον κόσμο.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Παρτιζάν 64-75: Φιλική ήττα σε ιστορικό παιχνίδι στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button