Σπόρ

ΠΑΟΚ – Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ οι «κίτρινοι» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟΚ – Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ οι «κίτρινοι» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι του Άρη στην έδρα του ΠAΟΚ για τη Super League (29.09.2024, 20:30, Newsit.gr).

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο την Πέμπτη (26.09.2024) και πλέον είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν για το ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ..

Ο Ρώσος εξτρέμ δεν μπορούσε να αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν εξαιτίας τιμωρίας πέντε αγωνιστικών που κουβαλούσε από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ στάθηκε άτυχος και δεν έπαιξε ούτε στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος των «κιτρίνων» με τον Εθνικό Πειραιώς λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι ο Ρώσος εξτρέμ δεν μπορούσε να αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν εξαιτίας της τιμωρίας των πέντε αγωνιστικών που κουβαλούσε από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ δεν έπαιξε ούτε στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος των Θεσσαλονικέων στην έδρα του Εθνικού Πειραιώς, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Φαμπιάνο κι έτσι δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για το “μεγάλο” ματς της Τούμπας.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Άρης: Με Σουλεϊμάνοφ οι «κίτρινοι» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button