Υγεία

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: Η ομάδα της Τσεχίας καλεί τους οπαδούς της «στην ελληνική κόλαση»

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: Η ομάδα της Τσεχίας καλεί τους οπαδούς της «στην ελληνική κόλαση»

Η Βικτόρια Πλζεν καλεί τους φίλους της ομάδας, να την ακολουθήσουν στο ματς στην έδρα του ΠΑΟΚ, για τη League Phase του Europa League. Ο χαρακτηρισμός που έδωσε στην Τούμπα.

“Ο επόμενος αγώνας μας για το Europa League, μας περιμένει στο πραγματικά καυτό γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ελάτε μαζί μας στην ελληνική κόλαση», αναφέρει η Βικτόρια Πλζεν στην ανάρτηση που έχει κάνει για τα εισιτήρια που αφορούν τον αγώνα των Τσέχων στην Τούμπα.

Να θυμίσουμε ότι ΠΑΟΚ και Βικτόρια Πλζεν “κοντράρονται” στη Θεσσαλονίκη, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League (24.10.2024, 19:45).

Η Βικτόρια Πλζέν έχει καταφέρει να μαζέψει 2 βαθμούς, τις πρώτες αγωνιστικές, μετά το 3-3 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το 0-0 με την Λουντογκόρετς στην Τσεχία. Απ’ την άλλη, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο.. μηδέν, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Γαλατάσαραϊ (εκτός με 3-1) και Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός με 1-0).

To άρθρο ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: Η ομάδα της Τσεχίας καλεί τους οπαδούς της «στην ελληνική κόλαση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button