Κόσμος

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τον Ντόναλντ Τραμπ καταθέτει στο δικαστήριο η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Πιπεράτες λεπτομέρειες για τον Ντόναλντ Τραμπ καταθέτει στο δικαστήριο η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Αν και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται ακόμα ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η ίδια σήμερα (7/5/24) καταθέτει στη δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, πιπεράτες λεπτομέρειες από τις προσωπικές τους στιγμές.

Η Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την υποδέχθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου φορώντας… σατέν πιζάμες, κατά τη διάρκεια του τουρνουά γκολφ το 2006.

Η πορνοστάρ εμφανίστηκε για να καταθέσει στο δικαστήριο, φορώντας μαύρα ρούχα και γυαλιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατέθεσε ότι η εταιρεία για την οποία εργαζόταν τότε, είχε χρηματοδοτήσει μέρος του τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχε ο Τραμπ, στη λίμνη Τάχοε.

Η Ντάνιελς περιέγραψε ότι ο σωματοφύλακας του Τραμπ την πλησίασε και της είπε ότι το αφεντικό του ήθελε να πάει μαζί της για δείπνο. Αν και αρχικά εκείνη αρνήθηκε, τελικά δέχθηκε καθώς ένας δημοσιογράφος της είπε πως το δείπνο θα μπορούσε να δώσει πλούσιο ρεπορτάζ.

Η υποτιθέμενη συνάντηση Τραμπ – Ντάνιελς έγινε σύμφωνα με την δεύτερη, ενώ ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος με την σημερινή σύζυγό του, Μελάνια.

Όσο η πορνοστάρ μιλούσε στο δικαστήριο, ο Τραμπ έκλεινε τα μάτια του κάποιες φορές…

Ο ίδιος που διεκδικεί ξανά την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, έχει δηλώσει αθώος σε 34 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων.

To άρθρο Πιπεράτες λεπτομέρειες για τον Ντόναλντ Τραμπ καταθέτει στο δικαστήριο η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button