Σπόρ

Πλήγμα με Κώστα Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό – Υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και χάνει το Super Cup Ελλάδας

Πλήγμα με Κώστα Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό - Υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και χάνει το Super Cup Ελλάδας

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού να μένει εκτός παρκέ για 3 εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάνει το Super Cup Ελλάδας.

Μεγάλη ατυχία για τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Έλληνας ψηλός θα απουσιάσει για 3 εβδομάδες λόγω του κατάγματος στον αντίχειρα του χεριού του, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να μην έχουν στην διάθεση τους τον μπασκετμπολίστα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Αντετοκούνμπο μετά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το Σάββατο (21/09/24) πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις λόγω των ενοχλήσεων που είχε, ωστόσο το αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Στον Έλληνα σέντερ τοποθετήθηκε νάρθηκας, με αποτέλεσμα να χάνει σίγουρα το Super Cup Ελλάδας(28-29/9/09/24), όπως και τα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του σε Euroleague και πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Κώστας Σλούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική στο αριστερό γόνατο, λόγω ενόχλησης που ένιωσε, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή για τη φλεγμονή άκρου ποδός που τον ταλαιπωρεί.

To άρθρο Πλήγμα με Κώστα Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό – Υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα και χάνει το Super Cup Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button