Θεσσαλία

Πονοκέφαλος η ψυχραιμία στον Α.Ο Τρίκαλα

Πάντα στο ξεκίνημα ενός ρεπορτάζ αγώνα αναφερόμαστε στα στοιχεία του. Ποια ομάδα έχασε και πόσο. Σήμερα λέμε να πρωτοτυπήσουμε και να ξεκινήσουμε την αναφορά μας στο παιχνίδι ΑΟ Τρίκαλα – Αιγινιακός 0-0 από το τέλος του και συγκεκριμένα από το συμβάν στις κερκίδες. Και αυτό γιατί ήταν… διδακτικό αλλά και αποκαλυπτικό για την αντίδραση και τι θ’ ακολουθήσει σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά σχεδιάζουμε ή θέλουμε.

Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα στις καλές της εποχές με τις τρεις νίκες, δεν διαφέρουμε με τους αντιπάλους μας τόσο που η απόσταση μεταξύ μας να μας χαρίζει βαθμούς. Είμαστε μια φιλότιμη ομάδα με τα προβλήματά της στον αγωνιστικό χώρο, η οποία ξεκίνησε με αστραπιαία αλλαγή προπονητή, αλλαγή φιλοσοφίας, νέα και άγνωστη στους πολλούς Τρικαλινούς διοίκηση και πάντα απαιτητικούς φιλάθλους.

Ενας απ’ αυτούς ζήτησε το λόγο για την ισοπαλία, την εμφάνιση λέγοντας από την κερκίδα τα «δικά» του τα οποία πέρα όλων των άλλων ήταν βιαστικές και άτοπες εκτιμήσεις. Συμβαίνουν αυτά, όχι μόνο από έναν φίλαθλο, αλλά από πολλούς και πάντα. Είτε η ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα κερδίζει, είτε χάνει, είτε παίζει καλά ή όχι. Μια ελληνική συνήθεια, ένα πράγμα… Καταδικαστέα από τους περισσότερους φιλάθλους η αντίδραση του ενός ή των λίγων φιλάθλων στο πρόσφατο παιχνίδι.

Τί γνώμη όμως έχει το σύνολο των φιλάθλων, όταν ακούει τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σαμολαδά να φωνάζει από το γήπεδο «Στ’…. δια μας» και όταν ακούει ή βλέπει τον πρόεδρο του ΑΟΤ κ. Μπέκα να ανοίγει διάλογο, να του κάνει υποδείξεις και να τον πλησιάζει; Κάποιοι θα τον δικαιολογήσουν και θα πουν «πάνω στα νεύρα του είπε και δύο κουβέντες παραπάνω», αλλά πια η γνώμη τους για την ανάρτησή του «Όσοι θέλετε να βρίσετε παίκτες προπονητές τεχνικό τιμ ελάτε να το κάνετε μπροστά μου. Αν έχετε βέβαια γνώση τι σημαίνει.
Αλλιώς πάτε στα γραφεία πάρτε πίσω το διαρκείας ( που δεν αγοράσατε) και καλές βόλτες στην προσωπική σας ζωή. Στο γήπεδο δεν σας χρειαζόμαστε έτσι κι αλλιώς.
Χρειαζόμαστε τα παιδιά τις γυναίκες τις οικογένειες ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ τους ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ την ΛΕΣΧΗ και όλους αυτούς τούς αγνούς φιλάθλους πού ζούνε κι αναπνέουν για την ΟΜΑΔΑ πού λέγεται Α. Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ».

Θύμισε λίγο από «γουέστερν» η όλη εικόνα; Μήπως θα πρέπει να υπάρξει άλλος τρόπος αντίδρασης, όσων θίγονται απ’ όσα ακούγονται ή γράφονται; Γιατί κάλλιστα θα μπορούσε και ο Τρικαλινός φίλαθλος να έγραψε «Αν δεν αντέχετε στην κριτική, πάτε στα γραφεία, πάρτε τα χρήματά σας πίσω και αφήστε την διαχείριση στον επόμενο…» Και αυτά δεν τελειώνουν ποτέ, αν δεν υπάρχει –που δεν υπάρχει- ψυχραιμία κυρίως από την διοίκηση της ομάδας ώστε να διαχειριστεί έξυπνα παρόμοιες καταστάσεις. Διότι θα ζήσουμε και χειρότερα. Το πότε δεν γνωρίζουμε…

Αγωνιστικά, οι παίκτες του ΑΟΤ είχαν ρεπό και την Τετάρτη επιστρέφουν στις προπονήσεις για το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη, αφήνοντας πίσω την ισοπαλία και κοιτώντας μόνο μπροστά.

 

The post Πονοκέφαλος η ψυχραιμία στον Α.Ο Τρίκαλα appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button