Κόσμος

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Ντέιβιντ Μπέκαμ ευδιάθετοι και ντυμένοι ασορτί στο πιλοτήριο ελικοπτέρου

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Ντέιβιντ Μπέκαμ ευδιάθετοι και ντυμένοι ασορτί στο πιλοτήριο ελικοπτέρου

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ πήγαν να «επιθεωρήσουν» τα νέα ελικόπτερα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Ντέιβιντ Μπέκαμ 49 ετών, και ο μελλοντικός βασιλιάς Γουίλιαμ, 42 ετών, επισκέφθηκαν την RAF Northolt για να δουν από κοντά τα δύο αεροσκάφη με τον Γουίλιαμ να μην μπορεί να αντισταθεί από το να καθίσει στη θέση του πιλότου – αφού αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι θέλει πολύ να επιστρέψει στις πτήσεις.

Δεν άργησε όμως να τον ακολουθήσει και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες. 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος εργάστηκε ως πιλότος στις αεροδιακομιδές μεταξύ Μαρτίου 2015 και Ιουλίου 2017 είναι προστάτης της φιλανθρωπικής οργάνωσης εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο ποδοσφαιρόφιλος Γουίλιαμ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ντυμένοι ασορτί με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ήταν όλο χαμόγελα ενώ έβγαλαν selfies με το πλήρωμα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει φιλική σχέση με την οικογένεια Μπέκαμ, με τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια να παρευρίσκονται στον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον το 2012, καθώς και στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν το 2018.

Πληροφορίες από Dailymail

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Ντέιβιντ Μπέκαμ ευδιάθετοι και ντυμένοι ασορτί στο πιλοτήριο ελικοπτέρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button