Θεσσαλία

Προσκυνηματική εκδρομή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τρικάλων στο Άγιο Όρος

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2024. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, τα μέλη της ΙΡΑ Τρικάλων επισκέφθηκαν διάφορες Ιερές Μονές και Σκήτες, ενώ πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον Πρώτο της Ιεράς Επιστασίας, Γέροντα Συμεών, και τους Ηγουμένους των Ιερών Μονών Αγίου Ανδρέα, Ιβήρων, Παντοκράτορος και άλλων.

Η αποστολή, υπό την ηγεσία του Υπεύθυνου της Μητρόπολης για τα Σώματα Ασφαλείας, πατέρα Ευάγγελου Καραμίτζιου, περιλάμβανε επίσης τον κ. Αθανάσιο Κάππα, Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, κ. Ιωάννη Αναγνώστου, καθώς και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Τοπικής Διοίκησης.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αγίου Όρους και το Αστυνομικό Τμήμα Καρυών, αναδεικνύοντας τη στενή συνεργασία και τη στήριξη προς τα Σώματα Ασφαλείας. Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της προσκυνηματικής εκδρομής.

Servo Per Amikeco (Υπηρετώ δια της φιλίας)

The post Προσκυνηματική εκδρομή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τρικάλων στο Άγιο Όρος appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button