Σπόρ

Πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών

Πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Τζέι Εμανουέλ-Τόμας, συνελήφθη στη Σκωτία ως ύποπτος για φερόμενη απόπειρα εισαγωγής κάνναβης από την Ταϊλάνδη, αξίας 600.000 λιρών.

Ο Τζέι Εμάουελ -Τόμας συνελήφθη από αξιωματικούς της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA) το πρωί της Τετάρτης (18.09.2-24), μετά από επιχείρηση της αστυνομία της Σκωτίας. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ κατηγορήθηκε για εισαγωγή ναρκωτικών Β’ κατηγορίας, από την Ταϊλάνδη μέσω του αεροδρομίου Στάνστεντ!

Γεγονός που προέκυψε αφού οι Συνοριακές Δυνάμεις στο αεροδρόμιο Στάνστεντ ανακάλυψαν 60 κιλά κάνναβης αξίας 600.000 λιρών μέσα σε δύο βαλίτσες, που είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης στις 2 Σεπτεμβρίου.

Μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε στο Κάρλαϊλ για ανάκριση και εκεί του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Οι Αρχές επισήμαναν επίσης ότι δύο γυναίκες ηλικίας 28 και 32 ετών συνελήφθησαν επίσης για εμπλοκή στην υπόθεση. Οι δυο γυναίκες εμφανίστηκαν ενώπιον του Ειρηνοδικείου του Τσέλμσφορντ και αφέθηκαν υπό εγγύηση πριν από την επόμενη εμφάνισή τους, την 1η Οκτωβρίου.

“Η NCA συνεχίζει να συνεργάζεται με εταίρους όπως η Border Force για να στοχεύσει όσους εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών – που περιλαμβάνει τόσο τους αγγελιοφόρους όσο και τους διοργανωτές. Θα απευθύνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε προσεγγιστεί να εμπλακεί σε οποιοδήποτε είδος λαθρεμπορίου να σκεφτεί πολύ προσεκτικά τις πιθανές συνέπειες των πράξεών του και τους πιθανούς κινδύνους που θα αλλάξουν τη ζωή τους”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τώρα αγωνίζεται για τη Γκρίνοκ Μόρτον στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Καρλάιλ τις επόμενες ημέρες.

Ο Εμάνουελ Τόμας πέρασε από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2010. Κατέγραψε πέντε εμφανίσεις για τον σύλλογο του Λονδίνου συνολικά και παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπλάκπουλ, Ντόνκαστερ και Κάρντιφ πριν αποχωρήσει για την Ίπσουιτς το 2011, με κανονική μεταγραφή.

Πριν από 14 χρόνια, ο Αρσέν Βενγκέρ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του!

To άρθρο Πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button