Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η έκπληξη στον Δημήτρη Πανόπουλο on air και οι ατάκες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η έκπληξη στον Δημήτρη Πανόπουλο on air και οι ατάκες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε σε σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Πανόπουλος αντέδρασε με ένα πλατύ χαμόγελο. Μετά τις ευχές, η συζήτηση πήγε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος γιόρτασε στο στούντιο της εκπομπής «Weekenders» του ΑΝΤ1 και ο Στέφανος Κασσελάκης, εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη, για να του ευχηθεί. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα για τον εορτασμό του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου και μίλησε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος.

«Καλημέρα! Δημήτρη, αγαπητέ υποψήφιε ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να σε χαιρόμαστε! Χρόνια πολλά σε σένα και σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες!», είπε με χαμόγελο ο Στέφανος Κασσελάκης στον παρουσιαστή.

«Υποψήφιε όπου πιστεύεις ότι θα είσαι, σε ευχαριστώ», απάντησε με νόημα ο Δημήτρης Πανόπουλος. «Είναι μία όμορφη και μία μεγάλη γιορτή. Να κάνουμε τη συμπρωτεύουσά μας μία πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ερώτηση για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με χιούμορ: «Κατευθείαν στην πολιτική ερώτηση, δεν μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι άλλο;».

«Νομίζω ότι έναν χρόνο στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήμουν πάντα σε προεκλογικούς ρυθμούς, οπότε ναι, είμαι και τώρα. Θα υπάρξει συνέδριο και αυτό είναι το ανώτατο όργανο του κόμματος που θα αποφασίσει για όλα», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Προφανώς και με αποκαλείτε πρόεδρο αλλά για μένα το αξίωμα, ο τίτλος είναι ανούσιος. Το βασικό είναι τη νομιμοποίησή σου να την αντλείς από τον λαό. Το θέμα είναι να υπάρχει δημοκρατία στο ίδιο μας το κόμμα», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε άλλο σημείο.

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Η έκπληξη στον Δημήτρη Πανόπουλο on air και οι ατάκες για τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button