Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα – Τι λένε τα αλβανικά μέσα για το παρελθόν του

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα - Τι λένε τα αλβανικά μέσα για το παρελθόν του

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν σε πάρκο στον Βύρωνα, όταν ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, έπεσε νεκρός από την ένοπλη επίθεση δραστών το βράδυ της Πέμπτης (10.5.2024) μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και του παιδιού τους.

Όλα έγιναν όταν ο 32χρονος σταμάτησε με τη σύζυγό του σε πάρκο του Βύρωνα για να πάρει τον γιο τους. Εκείνη την στιγμή πλεύρισε το αυτοκίνητο μια μηχανή και με δύο σφαίρες οι δράστες αφαίρεσαν τη ζωή του 32χρονου. 

Κάτοικος της περιοχής κατέγραψε τις σκηνές τρόμου και πανικού που επικράτησαν λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 32χρονου.

Στο βίντεο ακούγονται οι σειρήνες περιπολικών, ενώ πλήθος κόσμου πλησιάζει στο σημείο.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από πολυκατοικίας της περιοχής που βρίσκεται δίπλα στο πάρκο που βρισκόταν το παιδί του θύματος.

Την ίδια ώρα σημειώνεται πως ο 32χρονος που έπεσε νεκρός ήταν γνωστός για τη δράση του στις αρχές της Αλβανίας, καθώς είχε πλούσια δράση σε διάφορες εγκληματικές δραστηριότητες. Μάλιστα, τα αλβανικά μέσα φιλοξένησαν εκτενέστατα ρεπορτάζ με τη δολοφονία του αλλά και τη δράση του. 

Ο 32χρονος καταζητούμενος, ήταν για τις αλβανικές αρχές μέλος μιας συμμορίας με έδρα την πόλη Λέζε της Αλβανίας. Μάλιστα, στις 13 Νοεμβρίου του 2021 το θύμα με δυο ακόμη άτομα, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλλαν σε μπαρ της πόλης ψάχνοντας ανάμεσα στους πελάτες τον ιδιοκτήτη του, τσεκάροντας από όλους όσους βρίσκονταν στον χώρο τις ταυτότητες για να είναι σίγουροι για τον στόχο που θα χτυπούσαν.

Δείτε βίντεο με τη δράση του.

Οκτώ μήνες μετά, τον Ιούλιο του 2022, το θύμα είναι βασικός ύποπτος για μια φονική επίθεση σε όχημα με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο ένας 28χρονος άνδρας.

Ένα χρόνο πριν, θεωρήθηκε ύποπτος για μια ακόμη φονική ενέδρα στη γειτονική χώρα.

Τέλος, ο R.B. είχε συλληφθεί το 2018 για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού και πυρομαχικών και χρήματα που προέρχονταν από κλοπές.

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα – Τι λένε τα αλβανικά μέσα για το παρελθόν του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button