Σπόρ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Φρανσίσκο Σερούντολο 2-1: Στο τάι μπρέικ η δύσκολη πρόκριση του Έλληνα πρωταθλητή στο Swiss Indoors

Στέφανος Τσιτσιπάς – Φρανσίσκο Σερούντολο 2-1: Στο τάι μπρέικ η δύσκολη πρόκριση του Έλληνα πρωταθλητή στο Swiss Indoors

Ο Φρανσίσκο Σερούντολο αποδείχθηκε σημαντικό “αγκάθι” για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να τον νικήσει με 2-1 (παίρνοντας το τελευταίο σετ στο τάι μπρέικ) και πέρασε στον επόμενο γύρο του τουρνουά της Βασιλείας.

Την πρόκριση στους «16» του Swiss Indoors, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο11) επικράτησε δύσκολα με 6-3, 6-7, 7-6 του Αργεντινού Φρανσίκσο Σερούντολο (Νο30), στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε στο πρώτο σετ, το οποίο και πήρε με 6-3, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη… Παρά το γεγονός ότι ο 26χρονος μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ (προηγήθηκε με 2-0 και 4-2), στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, με τον Αργεντινό να εκμεταλλεύεται κάθε λάθος του αντιπάλου του, στέλνοντας το ματς στο tie break, εκεί όπου με ένα ξέσπασμα του μετά το 3-1 του Τσιτσιπά πέτυχε την ισοφάριση σε 1-1.

Στο τρίτο σετ και ενώ κανείς από τους δυο δεν μπορούσε να οικοδομήσει διαφορά, ο Τσιτσιπάς ήταν πιο συγκεντρωμένος και στις λεπτομέρειες πήρε τη νίκη στο tie break με 7-6, όπως και το εισιτήριο για τους «16», όπου την Πέμπτη (24/10) θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ (Νο.67).

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Φρανσίσκο Σερούντολο 2-1: Στο τάι μπρέικ η δύσκολη πρόκριση του Έλληνα πρωταθλητή στο Swiss Indoors δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button