Ελλάδα

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα – «Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη»

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα - «Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη»

Σταθερή είναι η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος είναι σε καταστολή από τέλη Μαρτίου. Οι γιατροί «πάγωσαν» την μείωση χορήγησης των φαρμάκων, όμως είναι αισιόδοξοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν από την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» σήμερα Τρίτη (07.05.2024) για τα νεότερα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η διαδικασία αποσωλήνωσης του τραγουδιστή «πάγωσε» για άλλη μια φορά εξαιτίας των ημερών του Πάσχα.

«Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, διότι ήταν μια εβδομάδα όπου υπήρξε στασιμότητα. Λόγω των διακοπών του Πάσχα, οι γιατροί οι οποίοι παρακολουθούν τον Δημήτρη Κόκοτα απουσίαζαν κι έτσι στο νοσοκομείο υπήρξε προσωπικό ασφαλείας το οποίο επέβλεπε την κατάσταση της υγείας του. 

Αυτό που “πάγωσε” προσωρινά ήταν η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων. Είχαν φτάσει σε ένα στάδιο που του μείωναν σταδιακά τα φάρμακα, αυτό σταμάτησε, είμαστε στα ίδια. Εξακολουθεί να ανοιγοκλείνει τα μάτια του, να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αυτό δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Εξακολουθεί να έχει για λόγους ασφαλείας τη μηχανική υποστήριξη», ανέφεραν στον αέρα της εκπομπής.

Με την επιστροφή των θεραπόντων ιατρών, θα υπάρξει επανεξέταση ώστε να μειωθεί η ποσότητα φαρμάκων, ώστε να ξεκινήσει διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα και εγκεφαλικό στις 28 Μαρτίου 2024, κατά τη διάρκεια προβών για το J2US στο οποίο εμφανιζόταν κάθε Σάββατο. Ο τραγουδιστής βρίσκεται στη ΜΕΘ σχεδόν 40 μέρες.

 

To άρθρο Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα – «Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button