Life Style

Beyoncé – Jay Z: Αγόρασαν το δεύτερο ακριβότερο σπίτι που πουλήθηκε ποτέ στην Αμερική

Beyoncé – Jay Z: Αγόρασαν το δεύτερο ακριβότερο σπίτι που πουλήθηκε ποτέ στην Αμερική

«Μία πισίνα για κάθε παιδί» και 8 υπνοδωμάτια εμπεριέχει το νέο σπίτι της Beyoncé και του Jay Z, που αγόρασαν για σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια.

Το δεύτερο πιο ακριβό σπίτι στην Αμερική και το ακριβότερο του Λος Άντζελες, απέκτησε η Beyoncé και ο σύζυγός της Jay Z. Πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές κατοικίες που υπάρχουν και έχει μία πολύ απλή και minimal αισθητική.

Οι «Carters» αγόρασαν την τεράστια έπαυλη για 190 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2023, η οποία διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, 4 πισίνες, ένα ελικοδρόμιο και 11 μπάνια.

Ο Jay Z και η τραγουδίστρια Beyoncé παντρεύτηκαν το 2008 και μαζί έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την Blue Ivy, την Rumi και τον Sir Carter.

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και του Ετεοκλή Παύλου, ανέφεραν την αγορά που έκανε το πασίγνωστο ζευγάρι και σχολίασαν χιουμοριστικά την επιλογή τους. 

«Δεν είναι επικίνδυνο για τα παιδιά τους τόσες πισίνες; Πολλές γωνίες βλέπω δεν το θέλω αυτό», είπε η παρουσιάστρια σχολιάζοντας το σπίτι.

«Αποξενώνονται εκεί μέσα, εδώ εμείς έχουμε μεγάλο καναπέ και καθόμαστε σχετικά μακριά», ανέφερε ο σύζυγος της Ελένης Τσολάκη, Ετεοκλής Παύλου.

 

To άρθρο Beyoncé – Jay Z: Αγόρασαν το δεύτερο ακριβότερο σπίτι που πουλήθηκε ποτέ στην Αμερική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button