Υγεία

Συγκίνηση Ρότα, Σιώπη και Γιαννούλη για Μπάλντοκ: Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας

Συγκίνηση Ρότα, Σιώπη και Γιαννούλη για Μπάλντοκ: Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ιρλανδίας στον Τζορτζ Μπάλντοκ, τον οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ.

Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης και Δημήτρης Γιαννούλης μίλησαν στην κάμερα του Alpha για το παιχνίδι με την Ιρλανδία και τα συναισθήματα τους μετά τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όλοι υποστήριξαν ότι από εδώ και πέρα, θα παίζουν για τον αδικοχαμένο φίλο τους.

«Κάναμε σκληρή δουλειά, είμαστε αφοσιωμένοι, έχουμε 100% συγκέντρωση και το αποτέλεσμα φαίνεται. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο Γιοβάνοβιτς κάνει καλή δουλειά, ασχολείται πολύ με το γκρουπ και η εικόνα μιλάει από μόνη της», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ για τον Τζορτζ. Θέλω να πω στην οικογένειά του ότι πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας», δήλωσε ο Λάζαρος Ρότα.

«Είναι πολλά αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά, άπειρα τα συναισθήματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου πάνε τα αισθηματα μου σαν καρδιογράφημα, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για άλλη μια φορά.

Προσωπικά με το που μπήκε το δεύτερο γκολ έκατσα μόνος μου στο κέντρο και άρχιζα και βούρκωνα. Καθόμουν και έβλεπα βιντεάκια που έχουμε ζήσει στιγμές με τον Τζορτζ και μετά μου φύγαν όλα.», πρόσθεσε ο Μανώλης Σιώπης.

«Το κλίμα ήταν και συνεχίζει να είναι βαρύ. Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το ξεπεράσουμε ποτέ. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι αφιερωμένα στον Τζορτζ», συμπλήρωσε ο Γιαννούλης.

Γενικότερα, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι μετά το τέλος του αγώνα με την Ιρλανδία.

To άρθρο Συγκίνηση Ρότα, Σιώπη και Γιαννούλη για Μπάλντοκ: Πάντα θα παίζουμε για τον φίλο μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button