Τοπικά

Σύλληψη δύο ανήλικων για κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων στη Λάρισα – Συλλήψεις και των γονέων τους

Στη Λάρισα, συνελήφθησαν το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου 2024 δύο ανήλικοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και άλλων μέσων πληρωμής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, οι ανήλικοι επιχείρησαν σε κατάστημα της πόλης να ανταλλάξουν ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ με μικρότερα χαρτονομίσματα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αρνήθηκε, ενώ στη συνέχεια ένας από τους ανήλικους προσπάθησε να αγοράσει προϊόντα χρησιμοποιώντας το ίδιο χαρτονόμισμα, το οποίο αποδείχθηκε αμφιβόλου γνησιότητας. Όπως διαπιστώθηκε, και το χαρτονόμισμα του άλλου ανηλίκου ήταν επίσης πλαστό. Τα δύο πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Εκτός από τους ανήλικους, συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι αρχές προχώρησαν στη σχημάτιση δικογραφίας και για τα δύο περιστατικά.

The post Σύλληψη δύο ανήλικων για κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων στη Λάρισα – Συλλήψεις και των γονέων τους appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button