Θεσσαλία

Τάιλερ – Στέφανος ήρθαν για να …μείνουν

Ο Τάιλερ ΜακΜπέθ ανοίγει το δικό του γυμναστήριο στο Κολωνάκ, ένα πρότζεκτ που δείχνει ότι ήρθαν για να μείνουν.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, προχωράει σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό βήμα με την ίδρυση γυμναστηρίου στο Κολωνάκι, υπό την επωνυμία “Barry’s Greece Monoprosopi I.K.E.”. Με αρχικό κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ (κατατεθειμένο πλήρως από τον ίδιο), το γυμναστήριο θα προσφέρει προγράμματα όπως αεροβική, πιλάτες και γιόγκα, καθώς και κλασικές υπηρεσίες γυμναστηρίου με διεθνή προδιαγραφές.

Το γεγονός ότι η έδρα της εταιρείας είναι η μεζονέτα του ζευγαριού επί της οδού Λεβέντη στο Κολωνάκι προσδίδει μία πινελιά… high-end στο όλο εγχείρημα. Ας μην ξεχνάμε ότι όταν λέμε “Κολωνάκι”, εννοούμε την καρδιά της αθηναϊκής αριστοκρατίας, εκεί όπου οι τιμές των ακινήτων «χτυπάνε κόκκινο» και τα γυμναστήρια συνήθως απευθύνονται σε πελάτες που συνδυάζουν την ανάγκη για fitness με την… ανάγκη για social status​.

Με αυτή την κίνηση, ο ΜακΜπέθ δείχνει ότι όχι μόνο βλέπει μακροπρόθεσμα την παραμονή του στην Ελλάδα, αλλά και ότι φιλοδοξεί να προσθέσει έναν διεθνή αέρα στην αθηναϊκή σκηνή του fitness. Η ενασχόληση του Τάιλερ με τον τομέα του wellness και η ίδρυση του γυμναστηρίου «Barry’s»—ένα brand με φήμη και εμπειρία σε υψηλής έντασης προπονήσεις από το 1998—υποδηλώνει ότι έχει κάνει αρκετή έρευνα πριν το επιχειρηματικό του βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια της εταιρείας έχει οριστεί στα 30 χρόνια, με τον ίδιο τον ΜακΜπέθ να έχει αναλάβει πλήρως τη διοίκηση και διαχείριση. Αν και το αρχικό κεφάλαιο φαίνεται μάλλον συμβολικό για τέτοιο επιχειρηματικό εγχείρημα, η τοποθέτηση σε μία από τις πιο ακριβές γειτονιές της Αθήνας δείχνει ότι δεν πρόκειται για «πρότζεκτ» της στιγμής.

Με τα δικά του λόγια, ο Τάιλερ ΜακΜπέθ θέλει να δώσει στην πόλη έναν νέο χώρο για υγεία και ευεξία. Το ζευγάρι, με τον τρόπο αυτό, επιβεβαιώνει έμπρακτα ότι η απόφασή τους να εγκατασταθούν στην Ελλάδα δεν ήταν μόνο λόγω έρωτα, αλλά και λόγω φιλοδοξίας και διάθεσης να αφήσουν το σημάδι τους στην αθηναϊκή κοινωνία​.

Άρα, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επίσημη έναρξη του γυμναστηρίου και να δούμε αν το Κολωνάκι θα υποδεχτεί αυτό το πρότζεκτ με ανοιχτές αγκάλες ή με… ανησυχίες για την ξένη «εισβολή» στο χώρο της γυμναστικής!

The post Τάιλερ – Στέφανος ήρθαν για να …μείνουν appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button