Υγεία

«Πρέπει να είχαν τοποθετήσει στο όπλο σιγαστήρα» λέει κάτοικος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης που δολοφονήθηκε ο 41χρονος

«Πρέπει να είχαν τοποθετήσει στο όπλο σιγαστήρα» λέει κάτοικος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης που δολοφονήθηκε ο 41χρονος

Νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου έπεσε ένας 41χρονος άνδρας στην Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024).

Ο άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι Γεωργιανός 41 ετών, δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στην οδό Βασίλη Τσιτσάνη στη Σταυρούπολη στη δυτική Θεσσαλονίκη και έχασε τη ζωή του.

Το θύμα της επίθεσης αφού κατέβηκε από το μηχανάκι του κι έβγαλε το κράνος δέχτηκε μια σφαίρα στην πλάτη, με τους δράστες να διαφεύγουν με το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, το οποίο ήταν κόκκινου χρώματος και χωρίς πινακίδες.

Το θύμα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κι έχουν αποκλείσει τον χώρο.

«Στο όπλο τους πρέπει να είχαν τοποθετήσει σιγαστήρα», τόνισε κάτοικος γειτονικού διαμερίσματος στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Μεσημεριανές ώρες σήμερα (04-05-2024), στην περιοχή της Σταυρούπολης εντοπίσθηκε νεκρός στο οδόστρωμα, 41χρονος ημεδαπός, φέρων δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

To άρθρο «Πρέπει να είχαν τοποθετήσει στο όπλο σιγαστήρα» λέει κάτοικος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης που δολοφονήθηκε ο 41χρονος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button