Σπόρ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή και συγκίνηση στο Λιντς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με ελληνικές σημαίες και κατάθεση στεφάνων

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή και συγκίνηση στο Λιντς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με ελληνικές σημαίες και κατάθεση στεφάνων

Συγκινητικές στιγμές πριν την έναρξη του Λινς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Championship, τη στιγμή που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τίμησαν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ! Σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα διεξήχθη στο “Έλαντ Ρόουντ” το Λιντς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς ο 31χρονος ποδοσφαιριστής -που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα- αγωνιζόταν για 8 χρόνια στους φιλοξενούμενους.

από την πρώτη στιγμή, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, πολλοί φίλοι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άφησαν λουλούδια, αλλά και φανέλες έξω από το γήπεδο της ομάδας, θέλοντας να τον τιμήσουν.

Μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων επέστρεψε η δράση και στην Championship, με την αυλαία της 10ης αγωνιστικής να ανοίγει στο “Έλαν Ρόουντ” ανάμεσα σε Λιντς και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Πριν την σέντρα της αναμέτρησης ολόκληρο το γήπεδο σώπασε για ένα λεπτό με σκοπό να τιμήσει τον αδικοχαμένο 31χρονο, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια στη μνήμη του.

Η μορφή του Μπάλντοκ εμφανίστηκε στα matrix του γηπέδου της Λιντς, ενώ οι 22 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Φίλαθλοι της Σέφιλντ είχαν πανό με το πρόσωπό του Μπάλντοκ, σε φόντο ήταν η ελληνική σημαία, ενώ δε σταμάτησαν να τραγουδούν το “Starman”. Άλλοι, απλά κρατούσαν στα χέρια τη φανέλα του, από την περίοδο που αγωνιζόταν στην Σέφιλντ.

To άρθρο Τζορτζ Μπάλντοκ: Ενός λεπτού σιγή και συγκίνηση στο Λιντς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με ελληνικές σημαίες και κατάθεση στεφάνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button