Σπόρ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα τιμήσει τη μνήμη του με τελετουργικό στον αγώνα κόντρα στην Στόουκ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα τιμήσει τη μνήμη του με τελετουργικό στον αγώνα κόντρα στην Στόουκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ φόρεσε τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για επτά χρόνια και ο αγγλικός σύλλογος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του, στον εντός έδρας αγώνα με την Στόουκ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δίνει το Σάββατο (26.10.2024, 17:00) τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα για την Championship -κόντρα στην Στόουκ- μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει προετοιμάσει ένα ιδιαίτερο τελετουργικό για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος φόρεσε για επτά χρόνια τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου.

Η ομάδα της Championship έχει καλέσει τον κόσμο της να προσέλθει νωρίτερα από τη “σέντρα” στο γήπεδο, ώστε να ακολουθήσει μία τελετή που θα κορυφωθεί με ενός λεπτού σιγή.

Θυμίζουμε ότι σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, αντιπροσωπεία της διοίκησης των “πράσινων”, μαζί με στελέχη της ΕΠΟ αλλά και της Εθνικής ποδοσφαίρου, θα δώσουν το “παρών” στην κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, που θα τελεστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30.10.2024) στο Μίλτον Κέινς της Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα στο “Crown Hill Crematorium”.

To άρθρο Τζορτζ Μπάλντοκ: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα τιμήσει τη μνήμη του με τελετουργικό στον αγώνα κόντρα στην Στόουκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button