Τοπικά

«Τι κάνει χο χο χο στα κεραμίδια» Το θέμα του 13ου Μύλου των Ξωτικών παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα!

Ακόμη ένα πρωτότυπο θέμα στον 13ο Μύλο των Ξωτικών: «Τι κάνει χο χο χο στα κεραμίδια»! Το θέμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 σε συνέντευξη Τύπου, στο θέατρο «Μηχανουργείο» του Μύλου Ματσόπουλου, από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της e-trikala ΑΕ Νίκο Σακκά και όλη τη μεγάλη δημιουργική ομάδα της διοργάνωσης.

Το θέμα είναι εμπνευσμένο από τον μαγικό χώρο των μιούζικαλ. Οι γάτες έχουν κυρίαρχο ρόλο και εμπλέκονται με τα ξωτικά, τον Αη Βασίλη κα όλο τον χώρο της παραμυθένιας διοργάνωσης, αποκτώντας τον δικό τους τόλο και μετατρέποντας τον Μύλο σε μια όμορφη, χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλους και όλους, για τους μικρούς και τους μεγάλους, για τους φίλους και τις φίλες κάθε ηλικίας!

Σακκάς: Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων με εξωστρέφεια

Ο νέος, από την περασμένη εβδομάδα πρόεδρος της e-trikala ΑΕ, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, έδωσε το στίγμα της φετινής διοργάνωσης.
Σταχυολογώντας τα βασικά σημεία, είπε:

  • Στόχος είναι τα Τρίκαλα, ως η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, να επισκεφθεί περισσότερος κόσμος
  • Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας θα λειτουργεί με εξωστρέφεια, περνώντας τα σύνορα της Ελλάδας
  • Η ομαδική δουλειά οδηγεί τον Μύλο των Ξωτικών σε δρόμο μεγαλύτερο και καλύτερο
  • Δεν ακυρώνεται και δεν υποβαθμίζεται το έργο που έχει παραχθεί
  • Με ενότητα επιτυγχάνεται το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα Τρίκαλα, τον νομό Τρικάλων και τους γειτονικούς νομούς

Ο κ. Σακκάς ήταν σαφής: έχοντας τη στήριξη του ΔΣ της e trikala και του Δημοτικού Συμβουλίου «μπήκα μπροστά για να στηρίξω την προσπάθεια», ως «άνθρωπος της δουλειάς και της πράξης», όπως τόνισε.

Εδωσε, επίσης, έμφαση, στο ότι με τον Μύλο «δίνεται ζωή και πνοή στην τοπική οικονομία», υπενθυμίζοντας την περυσινή περίοδο, όταν μετά τον Daniel υπήρχε έντονος προβληματισμός για τη διοργάνωση.

Πλέον, «γράφουμε τη δική μας ιστορία», σημείωσε, ενώ έδωσε με έμφαση και το στίγμα: «δε λιποψύχησα, είμαι εδώ για να τιμήσω το 99% των τρικαλινών που θέλει να συνεχιστεί ο Μύλος και να ακουστεί το όνομα των Τρικάλων στο πανελλήνιο», επισημαίνοντας ότι δεν υφίσταται «κομματική ταυτότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩΕΔΩ

Οι συνεργάτες

Μετά τις διοικητικές αλλαγές, νέος διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε στην e-trikala ο κ. Γιώργος Χρυσόμαλλος, ο οποίος μίλησε για την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση από τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Εκανε, επίσης, λόγο για τη γνώση που ήδη έχει από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala,  ως ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου μέχρι πρότινος, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να συνυπάρξουν οι δομές του Δήμου με τις αναπτυξιακές δομές της δημοτικής επιχείρησης, «ώστε να αθροίσουμε δυνάμεις χωρίς διαιρέσεις και ο Μύλος να είναι κάτι καλύτερο, κάτι μοναδικό».

Την ευθύνη του Μύλου των Ξωτικών, όπως τόνισε ο κ. Σακκάς, θα έχει ο κ. Χάρης Τσάβλος, ο οποίος βρίσκεται επί 13 χρόνια στη διοργάνωση. Ο κ. Τσάβλος επεσήμανε ότι από το καλοκαίρι έχουν ουσιαστικά ξεκινήσει οι προετοιμασίες, αναφερόμενος στο θέμα της φετινής διοργάνωσης και την έμπνευση από τα μιούζικαλ.
Ταυτοχρόνως, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ανακοίνωσε πως δύο πρώην συνεργάτες του Μύλου των Ξωτικών, που τον «έστησαν» πριν 14 χρόνια, οι κ.κ. Γρηγόρης Αβανίδης και Βίκυ Βουρνά, αναλαμβάνουν τον ρόλο τεχνικών συμβούλων. Αφού αμφότεροι ευχαρίστησαν για την τιμή αυτή, ο κ. Αβανίδης τόνισε ότι η ομάδα του Μύλου των Ξωτικών είναι η κορυφαία και πιο εμπνευσμένη δημιουργική ομάδα που υπάρχει στη χώρα, ενώ η κ. Βουρνά επεσήμανε τη «συναισθηματική αυτή ευκαιρία» που δίνεται με την επιστροφή στον Μύλο. Ο δε εκ των πρώτων μετεχόντων στη δημιουργική ομάδα, καλλιτεχνικός διευθυντής του Μουσείου Τσιτσάνη, κ. Στέλιος Καραγιώργος, τόνισε ότι με βάση τον εθελοντισμό υπάρχει η προσφορά στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Λούνα παρκ

Ειδική ερώτηση τέθηκε από εκπρόσωπο ΜΜΕ για το λούνα παρκ, στο φόντο των τελευταίων γεγονότων. Όπως τονίστηκε, τα παιχνίδια του λούνα παρκ θα είναι από την Ιταλία, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, πλήρως πιστοποιημένα, και τηρείται οτιδήποτε προβλέπει η ελληνική νομοθεσία.  Ο δε Δήμαρχος Τρικκαίων, ήταν ξεκάθαρος, υπενθυμίζοντας την απουσία λούνα παρκ από το τρικαλινό παζάρι, (δε λειτούργησε, λόγω έλλειψης εγγράφων πιστοποίησης). Και διαβεβαίωσε ότι αν λείπει έστω και μισό έγγραφο, δε θα λειτουργήσει λούνα παρκ στον Μύλο.

Οι συντελεστές

Η παρουσίαση του θέματος έγινε παρόντων, όλων των μελών της ομάδας του Μύλου των Ξωτικών, των εργαζομένων στην e-trikala ΑΕ και, βεβαίως, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής αναπτυξιακής εταιρείας (των κ.κ. Τέγου, Ζαραμπούκα, Μητσιούλη) και της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων στον Δ> Τρικκαίων Εφης Λεβέντη).

Η διοργάνωση

Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2024 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ!.

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχτούν αλλά και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας www.milosxotikon.gr  ή καλέστε στο 24310 38890.

The post «Τι κάνει χο χο χο στα κεραμίδια» Το θέμα του 13ου Μύλου των Ξωτικών παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα! appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button