Life Style

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχασα 4.000 followers στο Instagram μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου»

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχασα 4.000 followers στο Instagram μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου»

Στην υποψηφιότητα της στις προσεχείς ευρωεκλογές αναφέρθηκε η Ελεονώρα Μελέτη κάνοντας γνωστό μάλιστα ότι έχει χάσει πολλούς followers στο Instagram.

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Tlive και μίλησε για την επιλογή της να αφήσει τον χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης και να ασχοληθεί με τα κοινά.

Όπως είπε η απόφασή της αυτή επηρέασε τη σχέση που έχει με τους followers της στα social media, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολιτική προσέγγιση που της έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και στον τρόπο με τον οποίο έλαβε ο σύζυγός της αυτή την απόφαση.

Η Ελεονώρα Μελέτη επισήμανε ότι έχασε 4.000 followers στο Instagram όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της. «Έφυγαν βρίζοντας κιόλας. Είχα 524.000 και έχω 519.000; Έχω αυθεντικούς followers. Δεν μετράω τους ανθρώπους ως ποσοστό. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι επιλέγουν να έχουν τείχη ανάμεσα στους εαυτούς τους και στους ανθρώπους. Κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι λένε δεν συμφωνώ με αυτό που πρεσβεύεις στην πολιτική σου πεποίθηση, παρόλα αυτά σε παρακολουθώ χρόνια, μας έχεις κρατήσει ωραία συντροφιά, μας αρέσει ο τρόπος ζωής σου, οι τοποθετήσεις σου και δεν τους ενοχλεί. Και άλλοι που λένε ότι εγώ δεν ψηφίζω την παράταξη που εκπροσωπείς, αλλά θα σε ψηφίσω γιατί μου αρέσεις εσύ. Απ’ όλα έχει η υποψηφιότητα».

Οπως είπε πολιτικά ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, κάτι το οποίο ποτέ δεν το κατάλαβε κανείς. 

«Αυτό που εγώ είχα κατακτήσει όλα τα χρόνια που κάνω τηλεόραση, που είναι πλέον 24 στην πρώτη γραμμή, είναι να μην έχει καταλάβει κανείς τι ψηφίζω. Που αυτό που ψήφιζα, (δηλαδή Νέα Δημοκρατία) το ψήφιζα από το 1996 που ουσιαστικά ενηλικιώθηκα. Δεν με ένοιαζε, ούτε να το κρύψω, ούτε να το φωνάξω. 

Προσωπικά θέλω να βρίσκω πράγματα που με ενώνουν με τους ανθρώπους και όχι που με διαχωρίζουν. Και σαν θεατής όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω συμπαθήσει ή αντιπαθήσει κάποιον γιατί μπορεί να μη συμφωνούμε σε κάτι. Και θεωρώ ότι αυτό είναι το υγιές. Γι’ αυτό υπάρχει η δημοκρατία και οι πολλές παρατάξεις. Το να φοβάσαι, όμως, να πεις ελεύθερα τι ψηφίζεις ή το τι ομάδα ακολουθείς, είναι κι αυτό μία μορφή βίας. Γιατί να φοβάσαι, δηλαδή, να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι ελεύθερα; Δεν έχω τσακωθεί ποτέ με άνθρωπο που διαφωνώ στις απόψεις. Ποτέ δεν τον έχω ξε-ακολουθήσει, ποτέ δεν του έχω επιτεθεί» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε πώς της έγινε η πρόταση για τις ευρωεκλογές και γιατί τη δέχτηκε. «Η ατζέντα που μού παρουσιάστηκε ήταν ο βασικός πυλώνας που δέχτηκα αυτή την υποψηφιότητα. Η ατζέντα αυτή είναι αμιγώς κοινωνική, αφορά σε θέματα που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο. Και δε θέλω να εστιάζω μόνο στις γυναίκες, γιατί υπάρχουν κι άλλες ομάδες πληθυσμού που έχουν ανάγκη από φροντίδα. Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν στις κοινωνικές ανισότητες.

Νομικά θεωρούμαστε όλοι ίσοι, κοινωνικά είμαι σίγουρη ότι σε πολλά πεδία δράσης υπάρχει βαθιά κοινωνική ανισότητα κι εδώ θεωρώ ότι η Ευρώπη χρειάζεται. »τονίζοντας ότι παρακολουθεί τις δημοσκοπήσεις που τη δείχνουν σε εκλόγιμη θέση αλλά προτιμά να μη βασίζεται σε αυτές. 

 

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Έχασα 4.000 followers στο Instagram μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button