Υγεία

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο

Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού έδωσαν το “παρών” στο ιστορικό έκτο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να δίνει το “παρών” στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν προς τιμήν του αείμνηστου ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μαζί με τον εμβληματικό επιθετικό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος καθόταν στο πλευρό του.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Ευθύμης Ρεντζιάς και ο αγωνιστικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Νέτσης βρέθηκαν επίσης στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου.

Ο πρόεδρος της Euroleague και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά, όπως και ο Στόγιαν Βράνκοβιτς.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο βρέθηκαν ακόμα ο Δημήτρης Διαμαντίδης αλλά και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

O Θοδωρής Παπαλουκάς
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα
Ο Ευθύμης Ρεντζιάς με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο

 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Κριστόφ Βαζέχα

 

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς

 

Στο Καλλιμάρμαρο βρέθηκαν και άνθρωποι από τον πολιτικό κόσμο, όπως ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, αλλά και ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και ο πρόεδρος της FIBA, Σεΐχης Σαούντ Αλί Αλ Θάνι

To άρθρο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Βαζέχα, Γιαννάκης και άλλοι μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού στο Καλλιμάρμαρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button