Πολιτική

Το αιχμηρό σχόλιο της Γεροβασίλη για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Άρτα – «Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας»

Το αιχμηρό σχόλιο της Γεροβασίλη για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Άρτα - «Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας»

Την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Άρτα -και ενώ διεξάγεται η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Σάββατο (21.9.24)- σχολίασε με καυστική διάθεση η Όλγα Γεροβασίλη.

Με ανάρτησή της η Όλγα Γεροβασίλη, που συμμετέχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη, σχολίασε αιχμηρά το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε την σημερινή ημέρα για να επισκεφθεί την Άρτα.

«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας», γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου», τονίζει.

«Εξάλλου, στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι», καταλήγει στην ανάρτησή της η αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ενώ σε σχόλιό της σε δημοσιογράφους πριν την έναρξη της κλειστής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο πια φοβάται την Άρτα και εμένα;».

To άρθρο Το αιχμηρό σχόλιο της Γεροβασίλη για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Άρτα – «Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button