Κόσμος

Το «αφεντικό» της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις

Το «αφεντικό» της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις

Ο «Τhe Boss», Μπρους Σπρίνγκστιν, «ταγμένος» υποστηρικτής των Δημοκρατικών, τις επόμενες ημέρες θα δώσει συναυλία και θα εμφανιστεί μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα, σε προεκλογικές συγκεντρώσεις για χάρη της Δημοκρατικής υποψήφιας Κάμαλα Χάρις.

Ο 75χρονος αστέρας της ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν, θα ερμηνεύσει ορισμένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του, όπως το «Born to Run», την Πέμπτη (24.10.2024) στην Ατλάντα, για να στηρίξει τον αγώνα της Κάμαλα Χάρις.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η υποψήφια για την προεδρική κούρσα και ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, θα εμφανιστούν μαζί σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία.

Λίγες ημέρες μετά, την Δευτέρα, ο Μπρους Σπρίνγκστιν θα εμφανιστεί στη Φιλαδέλφεια και πάλι με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η ομάδα εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις έχει την πεποίθηση πως αυτές οι εκδηλώσεις θα κάνουν τους ψηφοφόρους των κρίσιμων πολιτειών που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών, να προσέλθουν στις κάλπες

Το 2016, ο Μπρους Σπρίνγκστιν είχε ερμηνεύσει 3 τραγούδια του σε μια συγκέντρωση μπροστά από 20.000 ανθρώπους στη Φιλαδέλφεια, για να στηρίξει τον τότε προεκλογικό αγώνα της Δημοκρατικής, Χίλαρι Κλίντον.

18 χρόνια πριν, το 2008, ο σπουδαίος μουσικός είχε παίξει 7 τραγούδια του μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στο Benjamin Franklin Parkway της πόλης, στηρίζοντας την εκστρατεία του Ομπάμα.

Αυτόν τον μήνα, ο Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε τη στήριξή του στη Χάρις λέγοντας πως εκείνη και ο υποψήφιος αντιπρόεδρός της Τιμ Γουόλς έχουν ένα «όραμα για αυτήν τη χώρα που σέβεται και συμπεριλαμβάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, θρησκείας, φυλής, πολιτικής άποψης ή σεξουαλικής ταυτότητας».

Οι Τέιλορ Σουίφτ, Πινκ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Τζορτζ Κλούνεϊ και πολλοί ακόμη διάσημοι στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις και τον Γουόλς.

To άρθρο Το «αφεντικό» της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button