Σπόρ

Τραπάνι – Ολυμπιακός 90-95: Δύσκολη νίκη στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν

Τραπάνι – Ολυμπιακός 90-95: Δύσκολη νίκη στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν

Ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ιταλία κόντρα στη νεοφώτιστη Τράπανι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε της ιταλικής ομάδας με 95-90 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Super Cup της Ρόδου.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με θετικό πρόσημο τα φιλικά προετοιμασίας του. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Τραπάνι με 95-90 και πλέον βλέπουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2024/25, αυτό απέναντι στο Περιστέρι, στον ημιτελικό του Super Cup (28/9, 17:00) στη Ρόδο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δοκίμασε διάφορα πρόσωπα και σχήματα, με τον Βεζένκοφ να ξεχωρίζει με 23 πόντους. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η φιλική αναμέτρηση ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν κοντά στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια (90-90) ένα λεπτό πριν το φινάλε του αγώνα, αλλά ένα τρίποντο από τον Άλεκ Πίτερς, μια καλή άμυνα και δύο βολές από τον Σάσα Βεζένκοβ, κλείδωσαν τη νίκη της ελληνικής ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 48-51, 70-73, 90-95.

To άρθρο Τραπάνι – Ολυμπιακός 90-95: Δύσκολη νίκη στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button