Υγεία

Τριάντα φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και κατέληξαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου

Τριάντα φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και κατέληξαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου

Εφιάλτης ήταν για 30 φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών η επίσκεψη στο Καρπενήσι για ένα συνέδριο καθώς κατέληξαν στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση.

Οι φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν στο Καρπενήσι για ένα συνέδριο, όλοι μαζί γευμάτισαν σε μια ταβέρνα και έτρωγαν καθημερινά πρωινό στο ξενοδοχείο που έμεναν και 30 από αυτούς έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Το βράδυ της Τετάρτης (02/10/2024) άρχισαν ξαφνικά να παρουσιάζουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, να κάνουν εμετούς, να έχουν διάρροιες και πυρετό. 

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου και όλοι τηλεφώνησαν στους γονείς τους που έντρομοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. 

Πλέον έχουν παραμείνει για νοσηλεία πέντε παιδιά και τα υπόλοιπα αποχώρησαν μετά την αγωγή που έλαβαν για τα σπίτια τους. 

Συνολικά στην εκδρομή ήταν 50 φοιτητές και από αυτούς οι 30 νόσησαν. Μια φοιτήτρια έκανε καταγγελία και τώρα οι αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες ώστε να διαπιστωθεί τι συνέβη. 

To άρθρο Τριάντα φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών έπαθαν τροφική δηλητηρίαση και κατέληξαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button