Ελλάδα

Χανιά: Καρέ – καρέ οι δραματικές στιγμές διάσωσης ενός τουρίστα από σέρφερ

Χανιά: Καρέ – καρέ οι δραματικές στιγμές διάσωσης ενός τουρίστα από σέρφερ

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο που αποτυπώνει τις δραματικές στιγμές της διάσωσης από σέρφερ ενός τουρίστα που κολυμπούσε στην περιοχή Πλατανιά, στην Κρήτη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Πέμπτη (24.10.24) όταν ο τουρίστας πήγε να κολυμπήσει στη θάλασσα με αρκετό κυματισμό και παρά τις συστάσεις των σέρφερ να μην το επιχειρήσει λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. 

Κάποια στιγμή, ο άνδρας βρέθηκε σε κίνδυνο με τους σέρφερ να σπεύδουν να το βοηθήσουν, ανασύροντάς τον με ασφάλεια στην ακτή, όπως αναφέρει το Flashnews.gr.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν είναι η πρώτη φορά που σέρφερ καλούνται να σώσουν λουόμενο από πνιγμό σε θαλάσσια περιοχή των Χανίων. 

Τα περιστατικά πολλά, τόσο κατά τη θερινή περίοδο, μετά τη λήξη της βάρδιας των ναυαγοσωστών, όσο και κατά την περίοδο που εκτείνεται από τις αρχές Οκτωβρίου και μετά, που οι παραλίες μένουν χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη.

Είναι ενδεικτικό ότι μόλις τις τελευταίες 4-5 ημέρες έχουν γίνει στις συγκεκριμένες περιοχές, 6 διασώσεις λουομένων από σέρφερ.

To άρθρο Χανιά: Καρέ – καρέ οι δραματικές στιγμές διάσωσης ενός τουρίστα από σέρφερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button