Τοπικά

Χρήστος Σιακαβάρας: Ο “γιατρός” των υπολογιστών διεκδικεί την εκλογή του στο Επιμελητήριο Τρικάλων

Με όραμα την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων, ο Χρήστος Σιακαβάρας, γνωστός για τις επιδιορθώσεις ηλεκτρονικών στα Τρίκαλα, κατέρχεται υποψήφιος για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Ο Χρήστος Σιακαβάρας, ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει σχεδόν κάθε Τρικαλινό με την επιχείρηση editPC στην οδό Κονδύλη 37, αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Με την εμπειρία του στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της τεχνολογίας, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, όχι μόνο μέσω των επισκευών και των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει, αλλά και με το πάθος του για την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Γιός του Κωνσταντίνου Σιακαβάρα, συνταξιούχου επιχειρηματία στον χώρο των εισαγωγών και εξαγωγών μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου, ο Χρήστος αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος στο τμήμα Μεταποίησης με τον συνδυασμό «Σύγχρονο Επιμελητήριο» του Βασίλη Γιαγιάκου. Με την εκλογική αναμέτρηση να πλησιάζει στις 17 και 18 Νοεμβρίου, ο ίδιος απευθύνει κάλεσμα στήριξης στους συμπολίτες του.

Ο Χρήστος Σιακαβάρας είναι 42 ετών και είναι Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Από το 2011 δραστηριοποιείται στον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της τεχνολογίας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσω της επιχείρησής του. Δραστήριος και πάντα με μεράκι για τον χώρο της τεχνολογίας, υπόσχεται να αξιοποιήσει την εμπειρία του για να συμβάλει στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

“Φίλες και φίλοι,

Στις 17 και 18 Νοεμβρίου καλούμαστε να εκλέξουμε τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Καλούμαστε να επιλέξουμε τους ανθρώπους αυτούς που θα συμμετάσχουν σε έναν οργανισμό που παρέχει υποστήριξη, εκπροσώπηση και καθοδήγηση σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Σε έναν θεσμό που διευκολύνει την οικονομική δραστηριότητα, προάγοντας το εμπόριο, τις υπηρεσίες και τη βιομηχανία.

Αναγνωρίζοντας το έργο της Διοίκησης του Βασίλη Γιαγιάκου τα τελευταία χρόνια, ως προς την υποστήριξη των επιχειρήσεων, την εκπαίδευση και κατάρτιση, τη δικτύωση με φορείς σε όλο τον κόσμο, κατέρχομαι υποψήφιος στο τμήμα Μεταποίησης του συνδυασμού που είναι επικεφαλής, «Σύγχρονο Επιμελητήριο».

Ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσουμε να χτίσουμε πάνω στα σπουδαία επιτεύγματα του Επιμελητηρίου Τρικάλων και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο οικονομικό περιβάλλον για όλους.”

 

The post Χρήστος Σιακαβάρας: Ο “γιατρός” των υπολογιστών διεκδικεί την εκλογή του στο Επιμελητήριο Τρικάλων appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button