Θεσσαλία

Εντυπωσιακή παρουσία της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη ΔΕΘ

Η Υφυπουργός εντυπωσίασε με την παρουσία της στη 88η ΔΕΘ, επισκεπτόμενη περίπτερα και συνομιλώντας με πολίτες και εκπροσώπους φορέων, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση για κοινωνική συνοχή και υποστήριξη της οικογένειας.

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της κατά την ομιλία του Πρωθυπουργού στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Στο πλευρό της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη και των Γενικών Γραμματέων Πρόδρομου Πύρρου, Κωνσταντίνου Γλούμη-Ατσαλάκη και Κατερίνας Πατσογιάννη, η υφυπουργός επισήμανε το εντυπωσιακό έργο που έχει επιτευχθεί από το Υπουργείο μέσα σε μόλις ένα χρόνο, στέλνοντας το μήνυμα ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση και ουσία.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη ΔΕΘ, η υφυπουργός επισκέφθηκε πολλά περίπτερα και συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών, τονίζοντας τη σημασία της κοινωνικής συνοχής και της οικογενειακής υποστήριξης στην ελληνική κοινωνία. Οι συναντήσεις της αποδεικνύουν τη δέσμευσή της να συνεχίσει τις προσπάθειες για ισόρροπη ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη.

The post Εντυπωσιακή παρουσία της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη ΔΕΘ appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button