Θεσσαλία

Μήνυμα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2024-2025, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα θερμό μήνυμα προς όλους εσάς που αποτελείτε τη ζωντανή καρδιά της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Το Κέντρο Διεπιστημονικής, Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), το οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, θα είναι κοντά σας και δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την αναγκαία υποστήριξη και καθοδήγηση ώστε η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη δημιουργία, μάθηση και εξέλιξη.

Από την πλευρά σας, αγαπητοί μαθητές, είναι απαραίτητο να τηρείτε τις συμφωνημένες οδηγίες και τους κανόνες του σχολείου. Να συμμετέχετε ενεργά στις δραστηριότητες, να διατηρείτε το σχολείο καθαρό και ευχάριστο και να φροντίζετε τη συμπεριφορά σας, δείχνοντας σεβασμό στους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς σας.

Οι εκπαιδευτικοί μας, με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που τους διακρίνει, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και αυτή η σχολική χρονιά να είναι πλούσια σε δραστηριότητες, νέες γνώσεις, ιδανικά και αξίες. Σκοπός τους είναι η ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών, σωματικών, ψυχικών και συναισθηματικών δυνάμεων των μαθητών, με έμφαση στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους και στην ανάπτυξη της ομαδικότητας και της ενεργούς συμμετοχής.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες καλούνται να είναι σε στενή συνεργασία με το σχολείο, να ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς για οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την πρόοδο και την ψυχική κατάσταση των παιδιών τους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συμμετέχετε στις παιδαγωγικές συναντήσεις που διοργανώνουν οι εκπαιδευτικοί, καθώς η συνεργασία και η εμπιστοσύνη προς το σχολείο δημιουργούν ένα θετικό κλίμα που ενισχύει την ανάπτυξη και την ευημερία των μαθητών.

Η συνεργασία όλων μας είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά. Με αυτή τη συνεργασία, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας θα λάβουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και στήριξη που θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους.

Εύχομαι σε όλους μια χαρούμενη και παραγωγική σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση,
Απόστολος Σπαθής
Προϊστάμενος ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

The post Μήνυμα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025 appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button