Θεσσαλία

Διακοπή κυκλοφορίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Φιλελλήνων στα Τρίκαλα λόγω οικοδομικών εργασιών

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 07:30 έως τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλελλήνων στα Τρίκαλα, από τη διασταύρωση με την οδό Περσεφόνης έως τη συμβολή με την οδό Πλούτωνος. Η διακοπή αυτή είναι απαραίτητη λόγω εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών για την εκφόρτωση υλικών σε υπό ανέγερση οικοδομή.

Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται σε εναλλακτικές διαδρομές και παρακαμπτήριες οδούς, με βάση τη σήμανση που έχει τοποθετηθεί από το συνεργείο που εκτελεί τις εργασίες και τις υποδείξεις της Τροχαίας Τρικάλων. Οι υπεύθυνοι για τις εργασίες οφείλουν να εξασφαλίσουν την τοποθέτηση κατάλληλων πινακίδων σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου και μέτρων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, λαμβάνοντας υπόψη και την εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η απόφαση για τη διακοπή της κυκλοφορίας είναι προσωρινή και θα ισχύει από τη στιγμή της ανάρτησής της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις υποδείξεις και τη σήμανση για την ομαλή ροή της κυκλοφορίας.

The post Διακοπή κυκλοφορίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Φιλελλήνων στα Τρίκαλα λόγω οικοδομικών εργασιών appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button