Θεσσαλία

Απόστολος Λύτρας: Επιστροφή στην κανονικότητα με οικογενειακή συνάντηση μετά την αποφυλάκιση

Οι πρώτες ώρες της ελευθερίας του Τρικαλινού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, συνοδεύτηκαν από μια οικογενειακή συνάντηση σε ταχυφαγείο και μια νέα δήλωση για την επιστροφή του στην κανονικότητα.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο γνωστός ποινικολόγος πέρασε τις πρώτες του ώρες εκτός φυλακής με την πρώην σύζυγό του, τις δύο κόρες τους και την αδελφή του σε γνωστό ταχυφαγείο, όπως κατέγραψαν οι κάμερες της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο κ. Λύτρας, ο οποίος κρατήθηκε στις φυλακές Κορίνθου για περίπου 2,5 μήνες, εξέφρασε την ανακούφισή του δηλώνοντας: “Είμαι καλά στην υγεία μου και επιστρέφω στην κανονικότητα.”

Οι πρώτες μέρες της νέας καθημερινότητας του ποινικολόγου φαίνεται πως θα είναι έντονα ενδιαφέρουσες, καθώς προσπαθεί να επαναπροσαρμοστεί στη ζωή εκτός φυλακής, ενώ παράλληλα παραμένουν ανοιχτές νομικές διαδικασίες και συνεχίζονται οι δημόσιες αντιδράσεις για την υπόθεσή του.

The post Απόστολος Λύτρας: Επιστροφή στην κανονικότητα με οικογενειακή συνάντηση μετά την αποφυλάκιση appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button