Τοπικά

Η Θεσσαλία στο επίκεντρο της κακοκαιρίας – Η Τετάρτη η χειρότερη ημέρα

Ισχυρές καταιγίδες και βροχοπτώσεις αναμένονται αύριο, με έντονα φαινόμενα που θα πλήξουν τη Θεσσαλία και τις γύρω περιοχές.

Η Θεσσαλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη ημέρα της κακοκαιρίας αύριο, Τετάρτη, καθώς αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και βροχοπτώσεις που θα πλήξουν την περιοχή. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, η κακοκαιρία Boris που σαρώνει την Ευρώπη δεν θα επηρεάσει άμεσα την Ελλάδα, αλλά τα έντονα φαινόμενα στην Ιταλία θα έχουν επιπτώσεις στη χώρα μας, προκαλώντας σφοδρές βροχές και καταιγίδες.

Αύριο, η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο των έντονων καιρικών φαινομένων, με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα σαρώσουν την περιοχή. Αναμένονται επίσης κεραυνοί και πιθανές χαλαζοπτώσεις, καθιστώντας την Τετάρτη τη χειρότερη ημέρα της εβδομάδας από άποψη καιρού. Οι περιοχές της Θεσσαλίας, όπως και οι Σποράδες, το βορειοδυτικό Αιγαίο και η κεντρική Μακεδονία, θα δεχτούν τον κύριο όγκο των φαινομένων.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πλημμυρικά επεισόδια και τοπικά προβλήματα. Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά και επικίνδυνα.

The post Η Θεσσαλία στο επίκεντρο της κακοκαιρίας – Η Τετάρτη η χειρότερη ημέρα appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button